Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Γύρισαν σπίτι τους και το βρήκανε μέσα στα αίματα!

Φοβήθηκαν ότι κάποιος είχε κάνει κακό στον σκύλο τους ή κάτι ακόμα χειρότερο

19 Αυγούστου 2019 17:14
Γύρισαν σπίτι τους και το βρήκανε μέσα στα αίματα!

Μια οικογένεια επέστρεψε στο σπίτι της στην Βιρτζίνια για να αντικρίσει μια εξαιρετικά τρομακτική εικόνα. Το σπίτι τους έμοιαζε με ταινία τρόμου καθώς υπήρχε αίμα στους τοίχους, πάνω από το χαλί, ακόμα και σε ένα μέρος της οροφή. Φυσικά τρομοκρατήθηκαν απο την εικόνα και ανησύχησαν για το μόνο μέλος της οικογένειας που είχε μείνει στο σπίτι τον Oden, ένα γερμανικό ποιμενικό. Η συγκινητική στιγμή που ένας σκύλος είπε στο αφεντικό του το “τελευταίο αντίο”, θα σας κάνει να δακρύσετε!

Το μυαλό τους πήγε στο χειρότερο υποθέτοντας ότι κάτι τρομερό συνέβη στον Oden. Όμως ευτυχώς για τους ίδιους μετά από μερικά δευτερόλεπτα ο σκύλος εμφανίστηκε σώος και αβλαβής σαν να μην είχε συμβεί τίποτα. Η ανακούφισή τους ήταν σύντομη, επειδή δεν είχαν ιδέα από πού ήρθε όλο αυτό το αίμα!

Η γειτονιά είχε βιώσει αρκετές ληστείες τις τελευταίες εβδομάδες, οπότε κάποιο κλέφτες προφανώς πίστευαν ότι το σπίτι των Murrin θα ήταν εύκολος στόχος. Δυστυχώς γι 'αυτούς, ο Οden ήταν στο σπίτι και ήξερε πως να το υπερασπιστεί.

Οι Murrins δεν μπορούσαν να το πιστέψουν καθώς ο σκύλος του είναι ιδιαίτερα φιλικός και όλη η γειτονιά τον αγαπάει- με παιδάκια και μεγάλους συχνά να έρχονται να τον αγγίζουν και να παίζουν μαζί του. Οπότε δεν περίμεναν ότι θα είναι ένα τόσο "αποτελεσματικός" φύλακας.

Η αστυνομία εξακολουθεί να διερευνά την υπόθεση ενθαρρύνοντας την οικογένεια και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να μοιραστούν την ιστορία.

Δείτε το βίντεο:

Η ηρωική σκυλίτσα που κατάφερε να σώσει τα κουτάβια της από την φωτιά στον Υμηττό!

Aυτό που συχνά ξεχνάμε οι άνθρωποι όταν μιλάμε για φωτιές είναι ότι, εξίσου με τις δικές μας ζωές, κινδυνεύουν κι εκείνες των πλασμάτων του ζωικού βασιλείου. Μάλιστα, δεν θα ήταν υπερβολή αν έλεγε κανείς τα ζώα είναι σε πιο δυσμενή θέση από τους ανθρώπους, καθώς -κακώς- δεν είναι η προτεραιότητα σε τέτοιες περιπτώσεις κι επίσης δεν γνωρίζουν τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνουν.

Η πρόσφατη φωτιά στον Υμηττό δεν αποτελεί εξαίρεση. Γι' αυτό και τον γύρο του διαδικτύου κάνει μια ηρωική σκυλίτσα που κατάφερε να σώσει τα κουτάβια της από την πυρκαγιά.

Πιο συγκεκριμένα, όταν οι πυροσβέστες έδιναν μάχη με τις φλόγες στις κεραίες στη φωτιά του Υμηττού δεν θα μπορούσαν να φανταστούν πως, σε μία από τις εγκαταστάσεις που απειλούσε η πυρκαγιά, μία σκυλίτσα προσπαθούσε να σώσει τα κουτάβια της.


Η σκυλίτσα έστεκε ακίνητη σε μία τρύπα στο δάπεδο μία εγκατάστασης. Μόλις την πλησίασαν, είδαν τη μάνα (γιατί περί τέτοιας πρόκειται) να βγάζει από την τρύπα ένα - ένα τα κουτάβια της, τα οποία τα είχε βάλει εκεί για να τα προστατεύσει.

Οι πυροσβέστες την βοήθησαν χωρίς δεύτερη σκέψη και μετέφεραν τα κουτάβια σε ασφαλές σημείο. Όταν η σκυλίτσα ήταν σίγουρη πια πως τα μωρά της δεν διέτρεχαν κίνδυνο, αποχώρησε κι εκείνη από τα καμμένα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share