Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τα δίδυμα μωρά που κινδύνεψαν στην γέννα και γεννήθηκαν αγκαλιασμένα!(Video)

Απίστευτη ιστορία...

19 Αυγούστου 2019 15:33
Τα δίδυμα μωρά που κινδύνεψαν στην γέννα και γεννήθηκαν αγκαλιασμένα!(Video)

Η Sarah Thistlethwaite, δάσκαλος μαθηματικών από το Οχάιο, περίμενε με ανυπομονησία την πρώτη αυτή κραυγή από τα δίδυμα της, αλλά αντίθετα άκουσε τον γιατρό της να αγκομαχά.Τα δίδυμα κορίτσια τους ήταν μονοαμνιοτικά, αυτό σημαίνει ότι μοιράζονται τον ίδιο πλακούντα και αμνιακά υγρά. H ηλικία της πρώτης γέννας δείχνει μέχρι πότε μπορεί να ζήσει μια γυναίκα!

Το πρόβλημα είναι ότι αυτός ο τύπος δίδυμων, γνωστά και ως «mo-mo» δίδυμα, δεν επιβιώνουν πάντοτε και έχουν ποσοστό θνησιμότητας περίπου 50%. Είναι η πιο σπάνια μορφή αδελφοποίησης αλλά διατρέχουν μεγάλο κίνδυνο.

Η αντίδραση του γιατρού ανησύχησε την Sarah αλλά με το που είδε τα μωρά της κατάλαβε οτι δεν ήταν για κακό. Τα δίδυμα γεννήθηκαν αγκαλιασμένα και μάλιστα ακόμα και όταν ο γιατρός τα σήκωσε για να τα δείξει στην μητέρα τους κρατούσαν η μία το χέρι της άλλης και δεν το άφηναν.Ολόκληρη η αίθουσα τοκετού ξέσπασε σε δάκρυα χαράς

Δείτε το video:

Ζευγάρι επέστρεψε πίσω τα δίδυμα που υιοθέτησε όταν κατάφερε να κάνει δικό του παιδί!

ανένας γονιός ποτέ δεν ξεχνάει ότι η πρώτη περήφανη διαδρομή από το αυτοκίνητο στο σπίτι της οικογένειας. Η Ali Sanders θυμάται κάθε μικροσκοπική λεπτομέρεια της μέρας που έφερε τα δίδυμα της στο σπίτι της – τα καθίσματα των παιδιών «κατέλαβαν όλο το πίσω κάθισμα», λέει. Μανούλα γεννά δίδυμα για 2η φορά και μόλις οι νοσοκόμες κοιτούν ανάμεσα στα πόδια, παγώνουν!

Παρακολούθησε, όπως ο σύζυγός της, ο Michael αδέξια προσπαθούσε να βγάλει τους ιμάντες. Στη συνέχεια, μέσα στο σπίτι, ήρθε το άλλο μεγάλο οικογενειακό ορόσημο – η συνάντηση με τους νέους παππούδες και τις γιαγιάδες. «Θυμάμαι τον μπαμπά του Michael να τους συναντά», λέει η 35χρονη Ali. Είπε: «Εδώ είναι ο παππούς!»Ήταν τόσο χαρούμενος. Όλοι ήταν. Και οι γονείς μου ήταν ενθουσιασμένοι.»

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Δύσκολες ώρες για πασίγνωστη ηθοποιό! Έφυγε από τη ζωή ο άντρας της!

Σοκ: Νεκρός στα 48 του πασίγνωστος ηθοποιός!

Για περισσότερες ειδήσεις του AthensMagazine.gr για την Ελλάδα και τον κόσμο δείτε εδώ!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share