Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019

Εικόνες ντροπής: Σε τραγική κατάσταση ο τάφος του Στάθη Ψάλτη!

2 χρόνια μετά τον θάνατό του!

19 Αυγούστου 2019 13:21
Εικόνες ντροπής: Σε τραγική κατάσταση ο τάφος του Στάθη Ψάλτη!

Εικόνες εγκατάλειψης στο τάφο του αγαπημένου ηθοποιού Στάθη Ψάλτη. Το καντήλι στον τάφο του δεν είναι αναμμένο, τα λουλούδια είναι μαραμένα, το θυμιατό έχει κολλήσει από τη βάση του, και το μνήμα δεν είναι πλέον ολόλευκο αλλά λερωμένο.

Έχει περάσει δύο χρόνια από την ημέρα που «έφυγε» από τη ζωή ο λατρεμένος ηθοποιός και φαίνεται πως δεν υπάρχει κάποιος να φροντίσει το μνήμα του. Ερωτευμένη ξανά η Χριστίνα Ψάλτη: Αυτός είναι ο άνδρας στο πλευρό της!

undefined

Όπως είχε αποκαλύψει η εκπομπή «Στη Φόρα» με τον Φίλιππο Καμπούρη, η σύζυγός του Χριστίνα Ψάλτη φέρεται να έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και είναι ξανά ερωτευμένη.

Ο αδελφός του Στάθη Ψάλτη,Γιάννης Ρώτας, αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να επισκέπτεται τον τάφο του αδελφού του όσο συχνά θα ήθελε.

undefined

Οι περαστικοί βλέπουν τον τάφο ρημαγμένο και ξεσπούν σε κλάματα, ενώ κάποιοι φροντίζουν τα λουλούδια ή ανάβουν το καντήλι.

Σοκ με Γιάννη Ρώτα: «Ο αδερφός μου Στάθης Ψάλτης δεν πέθανε από καρκίνο αλλά από…»

Τι απίστευτο είπε ο Γιάννης Ρώτας για τον αδερφό του Στάθη Ψάλτη;

«Ο γιατρός μου έλεγε πως ο καρκίνος υποχωρούσε. Πήγαινε καλά. Είχε πάρει και…».

Ο αδελφός του Στάθη Ψάλτη, Γιάννης Ρώτας, έδωσε συνέντευξη στο Spirto και τη Ράνια Καρατζαφέρη, όπου δήλωσε μετανιωμένος για όσα είχε πει για τη Χριστίνα Ψάλτη, ενώ αποκάλυψε πως ο πολυαγαπημένος ηθοποιός δεν “έφυγε” από καρκίνο, αλλά από αναπνευστική λοίμωξη. Στάθης Ψάλτης: Η συγκινητική κίνηση της κόρης του! Πού βρέθηκε έναν χρόνο μετά τον θάνατο του;

Δεν έχετε καμία επαφή με τη Χριστίνα να φανταστώ μετά και τα όσα είχαν γίνει…

Να σου πω κάτι; Μπορεί να έχει και δίκιο κάπου. Αφού εγώ την ξεφώνισα. Εγώ δεν ήξερα. Όταν έφυγε ο αδελφός μου τα έμαθα όλα. Ότι είχαν χωρίσει τρεις μήνες, ότι υπήρξε κάποιος δεσμός… περίεργος, γι’ αυτό τρελάθηκα τότε και με βάρεσαν όλα αυτά στο κεφάλι. Να σου πω όμως κάτι; Το έχω μετανιώσει. Γιατί δεν είχε νόημα. Ήταν μια παρορμητική στιγμή. Αν το ξανασκεφτόμουν, δεν θα το τράβαγα τόσο πολύ. Εγώ το τράβηξα, εγώ φταίω.

Σίγουρα θα πικράθηκε κι εκείνη με όλα αυτά που είχες πει.

Πικράθηκα αλλά ήταν αλήθεια. Κι εδώ θέλω να πω κάτι για τον αδελφό μου. Δεν πήγε από καρκίνο ο Στάθης. Πήγε από αναπνευστική λοίμωξη. Ο γιατρός μου έλεγε πως ο καρκίνος υποχωρούσε. Πήγαινε καλά. Είχε πάρει και τέσσερα κιλά, έτρωγε. Ο γιατρός μου είπε πει επί λέξει: «Γιάννη μου, εγώ θα τον κάνω τον Στάθη να πάει με τα πόδια στο σπίτι».

Δεν φαντάζομαι να εννοείς ότι πρόκειται γι’ αυτό το ενδονοσοκομειακό μικρόβιο που έχει θερίσει τόσο κόσμο;

Κι όμως, ναι. Αυτό ήταν! Γιατί πήγαιναν αργά και τον έβλεπαν κάποιοι που δεν πρόσεχαν. Πήγαινε ο ένας, πήγαινε ο άλλος… Εγώ πάντοτε φορούσα μάσκα και απολύμαινα τα χέρια μου για να μπω μέσα. Αυτοί δεν πρόσεχαν. Γι’ αυτό έπαθε αυτή τη λοίμωξη.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share