Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Η συγκινητική στιγμή που ένας σκύλος είπε στο αφεντικό του το “τελευταίο αντίο”, θα σας κάνει να δακρύσετε!

Μια αληθινή ιστορία!

19 Αυγούστου 2019 12:10
Η συγκινητική στιγμή που ένας σκύλος είπε στο αφεντικό του το “τελευταίο αντίο”, θα σας κάνει να δακρύσετε!

Μια αληθινή ιστορία με έναν άντρα και ένα σκύλο όπου είπε στο αφεντικό του το “τελευταίο αντίο”και θα σας κιάνει να δακρύσετε!

Αυτή είναι η συγκινητική στιγμή που μια αφοσιωμένη σκυλίτσα είπε το τελευταίο αντίο στο αφεντικό της. Τον περασμένο μήνα, ο Ryan Jessen από την Καλιφόρνια νόμιζε ότι είχε ημικρανία, αλλά νοσηλεύτηκε με εγκεφαλική αιμορραγία και δεν επανήλθε.

Οι αγαπημένοι του συγκεντρώθηκαν στο νοσοκομείο για να του πουν το τελευταίο αντίο στις 30 Νοεμβρίου. Το προσωπικό του νοσοκομείου συμφώνησε να αφήσει το αγαπημένο του σκυλάκι, την Mollie, να του πει αντίο.

Η συγκινητική αυτή στιγμή καταγράφηκε σε βίντεο και ανέβηκε στο Facebook όπου άγγιξε τις καρδιές χιλιάδων χρηστών. “Το νοσοκομείο έκανε το πιο γλυκό πράγμα, μας άφησε να φέρουμε την σκυλίτσα του αδερφού μου για να του πει αντίο και να καταλάβει το γιατί δεν θα επέστρεφε ξανά ο σκύλος”, έγραψε η αδερφή του, Michelle Jessen, σε μια δημοσίευση στο Facebook την 1 Δεκεμβρίου.


“Αν γνωρίζατε τον αδερφό μου, θα ξέρατε ότι πραγματικά λάτρευε τον σκύλο του”. Με την ουρά στα σκέλια και τα αυτιά κατεβασμένα, η Mollie μύριζε τον ιδιοκτήτη της απελπισμένη.

Το βίντεο έχει πάνω από 8 εκατομμύρια προβολές και έχει κοινοποιηθεί 80.000 φορές. H δημοσίευση γέμισε με υποστηρικτικά σχόλια. “Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη, αλλά δεν θα απαντήσω σε άλλους”, έγραψε η Michelle.

“Έχουμε ειλικρινά συγκινηθεί με τις ιστορίες σας, το γεγονός ότι μοιράζεστε την θλίψη μας και την ευγένεια όλων των ανθρώπων”.
“Μην ανησυχείς για τον σκύλο! Θα την κρατήσουμε! Είναι μέλος της οικογένειας.” Η μητέρα του Ryan ανέβασε στην συνέχεια μια φωτογραφία της Mollie να είναι ξαπλωμένη στον καναπέ. “Της λείπει ο μπαμπάς της”, είπε η μητέρα του Ryan, Laurie Ann Hickenlooper Jessen.

Η Michelle πρόσθεσε ότι οι γιατροί πιστεύουν ότι η αιμορραγία του αδερφού της προκλήθηκε από υψηλή πίεση, εικάζοντας ότι ευθύνεται η συχνή κατανάλωση ενεργειακών ποτών. Τα όργανα του δόθηκαν για δωρεά και η αδερφή του έγραψε την 1 Δεκεμβρίου ότι ένας 17χρονος από την Καλιφόρνια έλαβε την καρδιά του αδερφού της.

“Όσο στενάχωρο κι αν είναι που χάσαμε τον Ryan, ξέρουμε ότι η καρδιά του θα φέρει πολλή χαρά στην οικογένεια του αποδέκτη.” “Μακάρι να γνώριζε ο Ryan την διαφορά που έκανε η καρδιά του για τον νεαρό άντρα.” Η μητέρα του πρόσθεσε ότι η οικογένεια είναι ευγνώμων για την υποστήριξη που έλαβε.

Παρακολουθήστε το βίντεο:

Η σοφίτα τους ήταν κλειστή για 70 χρόνια - Όταν αποφάσισαν να δουν τι έχει μέσα, πάγωσαν με αυτό που αντίκρισαν!

Μια αληθινή ιστορία είναι αυτή με μια ομάδα φοιτητών που αποφάσισαν να δουν τι έχει μέσα η σοφίτα τους και πάγωσαν με αυτό που αντίκρισαν!

Μία ομάδα φοιτητών από τη Νορβηγία είχε μόλις μετακομίσει στο καινούργιο τους σπίτι, όταν ο ιδιοκτήτης ανέφερε πως υπήρχε ένα “μυστικό δωμάτιο” κρυμμένο – αλλά δεν είπε ακριβώς το πού.Εννοείται πως η περιέργεια τους νίκησε…

Τον Μάιο του 2013, οι ενοικιαστές έβαλαν στην άκρη τις σπουδές τους για να ψάξουν το μυστικό δωμάτιο. Μόλις τελείωσαν, ανέβασαν τα εκπληκτικά τους αποτελέσματα στο Imgur.

Μετά από ώρες ερευνών, τελικά κατάφεραν να ανακαλύψουν τον κρυφό χώρο κοντά στο πίσω μέρος της σκοτεινής και σκονισμένης σοφίτας, αλλά ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δεν περίμεναν να ανακαλύψουν μία τέτοια χρονοκάψουλα με τόσο πλούσια ιστορία.

Όταν έφτασαν στη σοφίτα, είχαν ένα καλό προαίσθημα. Μόλις ανέβηκαν τη σκάλα, το ταξίδι ξεκίνησε…

Εξωτερικά, μοιάζει με μία συνηθισμένη σοφίτα. Σκοτεινή και μουντή, αλλά δεν φαινόταν να έχει κάτι παράξενο.

Το μυστικό δωμάτιο που έψαχναν ήταν κρυμμένο πίσω από την ξύλινη επένδυση που βρισκόταν στο πίσω μέρος της σοφίτας

Μόνο όταν μία από τους φοιτητές τέντωσε τα πόδια της και έσπρωξε την ξύλινη επένδυση κατάφεραν να ανακαλύψουν το κρυφό δωμάτιο. Από ότι φαίνεται, είχε χρησιμοποιηθεί σαν κρησφύγετο κατά τη διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, πριν 70 χρόνια.


Το μυστικό δωμάτιο ήταν πολύ στενό και μικρό και δεν μπορούσαν να φανταστούν κάποιον να κρύβεται εκεί για καιρό. Αν και συνήθως τέτοια δωμάτια ήταν συνήθως τα κρησφύγετα για όλη την οικογένεια.

Γραμμένο στο Νορβηγικά, οι φοιτητές βρήκαν ένα σημείωμα που έλεγε: “Εάν έχεις κακό στομάχι, δεν σου επιτρέπεται να περάσεις.”

Βρήκαν και έναν συναγερμό που λειτουργούσε σαν προειδοποιητική λυχνία.


Είδαν επίσης έναν σκισμένο χάρτη της Βρετανίας και της βόρειας Γαλλίας να κρέμεται στον τοίχο.

Εδώ φαίνεται ολόκληρο το δωμάτιο. Μπορείτε να φανταστείτε μία οικογένεια να ζει στον χώρο αυτό;

Και τελικά, οι φοιτητές έκαναν άλλη μία εκπληκτική ανακάλυψη – ένα μικρό αδέσποτο παπούτσι που μπορούσε να χωρέσει μόνο σε μία κούκλα…

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share