Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021

«Ουπς, σε κόλλησα hiv» έγραφε στους εραστές του οροθετικός μετά από σ@ξ χωρίς προστασία!

Βρίσκεται αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη!

17 Αυγούστου 2019 12:12
«Ουπς, σε κόλλησα hiv» έγραφε στους εραστές του οροθετικός μετά από σ@ξ χωρίς προστασία!

Απίστευτο αυτό που συνέβη με έναν νεαρό οροθετικό που άφηνε σημειώματα στους εραστές του ότι τους κόλλησε hiv! Όταν εκείνοι επέμεναν να χρησιμοποιήσουν προφυλακτικό, ο 26χρονος φέρεται να το έβγαζε ή να το έσχιζε, προκειμένου να αυξήσει τις πιθανότητες να κολλήσουν! Αδιανόητο στο Πακιστάν: Γιατρός μόλυνε με HIV 90 ανθρώπους!

Aντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη βρίσκεται ένας 26χρονος κομμωτής από το Εδιμβούργο, ο οποίος κατηγορείται ότι μόλυνε επίτηδες με τον ιό του ΗIV τέσσερις εραστές που γνώρισε μέσω της εφαρμογής Grindr.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις των θυμάτων του ο Daryll Rowe διαβεβαίωνε τους περιστασιακούς εραστές του ότι έχει εξεταστεί και είναι αρνητικός στον ιό και τους πίεζε να κάνουν σεξ χωρίς προστασία. Όταν εκείνοι επέμεναν να χρησιμοποιήσουν προφυλακτικό, ο 26χρονος φέρεται να το έβγαζε ή να το έσχιζε, προκειμένου να αυξήσει τις πιθανότητες να κολλήσουν.

Δικαιοσύνη hiv

Στη συνέχεια, τους έστελνε κοροϊδευτικά μηνύματα λέγοντάς τους ότι έχει HIV και ότι κινδύνευαν, κατέθεσαν οι τέσσερις άνδρες στο δικαστήριο Lewes Crown Court όπου διεξάγεται η δίκη του κομμωτή.
Χαρακτηριστικό είναι το σοκαριστικό μήνυμα που έλαβε ένας από τους εραστές του Rowe: «Ίσως έχεις πυρετό τώρα. Τέλειωσα μέσα σου και έχω HIV. LOL. Ουπς!».

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 26χρονος «κατάφερε» να μολύνει με τον ιό τέσσερις άνδρες στην πόλη του Μπράιτον (όπου ζούσε και εργαζόταν τότε) από τον Οκτώβριο του 2015 μέχρι και τον Δεκέμβρη του 2016. Το ίδιο διάστημα είχε προσπαθήσει να μολύνει άλλους έξι άνδρες που γνώρισε μέσω της δημοφιλούς εφαρμογής, χωρίς ωστόσο τελικά να τα καταφέρει.

Οι μαρτυρίες των θυμάτων του Rowe άφησαν άφωνους τους παρευρισκομένους στο δικαστήριο, κυρίως λόγω του σαδιστικού τρόπου με τον οποίο ο 26χρονος «ενημέρωνε» τα θύματά του για το τι είχε κάνει. «Έσκισα το προφυλακτικό. Είσαι τόσο ηλίθιος που ούτε καν το κατάλαβες», είπε σε έναν από τους άνδρες που κόλλησε τον ιό στο τηλέφωνο, λίγες ώρες μετά την σεξουαλική τους επαφή.

Ένας από τους άνδρες που έπεσαν θύματα του 26χρονου ήταν ένας νεαρός που δεν είχε παρά μόνο έναν εραστή στο παρελθόν και θεωρούσε τον Rowe «το αγόρι του».

Μετά τη διάγνωσή του με HIV τον Απρίλιο του 2015, o Rowe έδειχνε να διαχειρίζεται καλά το γεγονός ότι είχε μολυνθεί, κατέθεσαν οι γιατροί του στο δικαστήριο, επισημαίνοντας ωστόσο ότι ο 26χρονος είχε αρνηθεί να εμβολιαστεί με αντιρετροϊκά φάρμακα που βοηθούν σημαντικά να διατηρηθεί η καταστολή του HIV, να βελτιωθεί η γενική υγεία και να μειωθεί ο κίνδυνος της μετάδοσης του HIV.

Συνέχεια στην τραγωδία με τον γιατρό στο Πακιστάν: Πάνω από 400 τα θύματα του!

Πακιστάν hiv AIDS γιατρός

Η φρίκη στο χωριό Λαρκάνα του Νοτίου Πακιστάν δεν φαίνεται να σταματάει. Τουλάχιστον 400 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και πολλά παιδιά είναι οι άνθρωποι που βρέθηκαν θετικοί στον ιό HIV στο χωριό τις τελευταίες εβδομάδες από τον γιατρό που χρησιμοποίησε σε όλους όσους εξετάστηκαν, μία μολυσμένη σύριγγα.

Παρότι το AIDS στο Πακιστάν δεν ήταν ιδιαίτερα διαδεδομένο, τα τελευταία χρόνια έχουν πολλαπλασιαστεί τα κρούσματα στους χρήστες ενδοφλέβιων ναρκωτικών και των εργαζομένων του σεξ με τρόπο παρόμοιο με την Ευρώπη της δεκαετίας του 1980 και πλέον ο ρυθμός μόλυνσης της ασθένειας στη χώρα είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος στην Ασία, σύμφωνα με στοιχεία του ΟΗΕ.

Λαμβάνοντας υπόψιν και την ραγδαία αύξηση του πληθυσμού, σε συνδυασμό με την έλλειψη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και υποδομών, αλλά και την ύπαρξη αρκετών "τσαρλατάνων", η αντιμετώπιση μίας επερχόμενης επιδημίας, φαντάζει ακόμα πιο δύσκολη...

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share