Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γυναίκα σκότωσε τον σύντροφό της επειδή δεν της πήρε παγωτό και την αποκάλεσε χοντρή! (photos-video)

Σοκ!

17 Αυγούστου 2019 10:29
Γυναίκα σκότωσε τον σύντροφό της επειδή δεν της πήρε παγωτό και την αποκάλεσε χοντρή! (photos-video)

Μία γυναίκα στην Κίνα σκότωσε τον σύντροφό της μέσα στον δρόμο, επειδή αυτός της απαγόρευσε να αγοράσει παγωτό και την αποκάλεσε χοντρή! Σοκ: Πεθερά ευνούχισε και σκότωσε τον πρώην γαμπρό της!

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το περιστατικό σημειώθηκε σε κεντρικό δρόμο της πόλης Ζουμαντιάν στην κεντρική Κίνα. Όπως αναφέρεται, αφού της απαγόρευσε να αγοράσει παγωτό, αποκαλώντας την... χοντρή, η γυναίκα μπήκε σε κατάστημα της περιοχής, όπου αγόρασε ένα ψαλίδι, βγήκε στον δρόμο και άρχισε να καρφώνει τον σύντροφό της με αυτό, καταφέρνοντας του θανάσιμα τραύματα.

Ο άνδρας διακομίστηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών εξέπνευσε. Το τηλεοπτικό δίκτυο JSTV προέβαλε μάλιστα βίντεο, στο οποίο διακρίνεται η γυναίκα να στέκεται πάνω από τον πεσμένο στο έδαφος αιμόφυρτο σύντροφό της. Η δράστης συνελήφθη.

Σύγχρονη Μήδεια! Μητέρα έπνιξε τα παιδιά της! (photos)

Μια απίστευτη ιστορία ζωντάνεψε στις δικαστικές αίθουσες της Βρετανίας με πρωταγωνίστρια την 23χρονη Louise Porton.

Σοκαρισμένο το δικαστήριο άκουσε την ιστορία της νεαρής η οποία βρέθηκε στο εδώλιο της κατηγορουμένης για την δολοφονία των δύο παιδιών της, της 3χρονης Lexi και της μόλις 17 μηνών Scarlett.

Ψύχραιμη η Luise εξήγησε στη δικαστική αίθουσα τα όσα είχαν γίνει και εν τέλει οδήγησαν στην ισόβια καταδίκη της με ποινή φυλάκισης τουλάχιστον 32 ετών. Τραγική φιγούρα ο πατέρας των κοριτσιών ο οποίος σοκαρισμένος προσπαθούσε να καταλάβει τι είχε συμβεί.

Τα δύο κοριτσάκια δολοφονήθηκαν με διαφορά 15 ημερών. Πρώτα η 3χρονη και μετά η 17 μηνών. Οι διασώστες που εκλήθησαν διαπίστωσαν τον θάνατο της πρώτης στο σπίτι της οικογένειας ενώ το μωρό κατέληξε στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε.

Ο θάνατος των δύο κοριτσιών σήμανε συναγερμό στις αρχές της πόλης και μετά από έρευνα συνέλαβαν την Porton για την δολοφονία τους.

Τα ξημερώματα της 15ης Ιανουαρίου 2018 η Porton κάλεσε ασθενοφόρο υποστηρίζοντας πως βρήκε την κόρη της Lexi νεκρή στο κρεβάτι της. Δυο εβδομάδες αργότερα κάλεσε ασθενοφόρο ενώ ήταν στο αυτοκίνητο με την μικρή Scarlett υποστηρίζοντας πως το μωρό αρρώστησε και πήγαιναν στο νοσοκομείο.

Και τα δύο παιδιά υπεβλήθησαν σε νεκροτομή με τους γιατρούς να μην εντοπίζουν φυσικά αίτια θανάτου αλλά αντίθετα να διαπιστώνουν πως πέθαναν από ασφυξία.

Η Porton αρνήθηκε τις κατηγορίες τα στοιχεία όμως έδειξαν πως είχε αποπειραθεί να σκοτώσει την μεγάλη της κόρη τουλάχιστον άλλες δύο φορές στο παρελθόν.

Τα συγκλονιστικά στοιχεία που συγκέντρωσε η αστυνομία όμως δείχνουν πως η σύγχρονη Μήδεια είχε ως προτεραιότητα την σεξουαλική της ζωή: Όταν η Lexi, περίπου μια βδομάδα πριν την δολοφονία της βρισκόταν στο νοσοκομεία, η Porton έβγαζε φωτογραφίες στις τουαλέτες topless και κανόνιζε ερωτικά ραντεβού έναντι αμοιβής με έναν άνδρα που είχε γνωρίσει σε ιστότοπο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share