Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Συναγερμός στο Μανχάταν λόγω ύποπτου αντικειμένου σε σταθμό του μετρό! (photos-video)

Σε επιφυλακή οι αρχές!

16 Αυγούστου 2019 16:33
Συναγερμός στο Μανχάταν λόγω ύποπτου αντικειμένου σε σταθμό του μετρό! (photos-video)

Οι δημοτικές αρχές στο Μανχάταν εκκένωσαν έναν σημαντικό συγκοινωνιακό κόμβο καθώς η αστυνομία δήλωσε ότι ερευνά δύο ύποπτα αντικείμενα στο μετρό. Συναγερμός στο Λονδίνο -Ύποπτα πακέτα σε σταθμό τρένου και σε δύο αεροδρόμια!

Οι συρμοί του μετρό παρακάμπτουν τον πολυσύχναστο σταθμό της οδού Φούλτον στο Κάτω Μανχάταν, ενώ στο σημείο υπάρχει ισχυρή αστυνομική παρουσία και έχουν σπεύσει οχήματα υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης.

Πριν από λίγο η αστυνομια της Νέας Υόρκης ανέφερε στο Twitter ότι τα ύποπτα δέματα είναι ασφαλή, δεν βρέθηκαν εκρηκτικοί μηχανισμοί.

Νωρίτερα, εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε πως οι αστυνομικοί ερευνούν δύο ύποπτα δέματα στον σταθμό, αλλά δεν μπορούσε να δώσει προς το παρόν περισσότερες λεπτομέρειες.

Συναγερμός στη Γερμανία: Έκλεισε ο σιδηροδρομικός σταθμός στη Φρανκφούρτη

Ο κύριος σιδηροδρομικός σταθμός της Φρανκφούρτης άνοιξε και πάλι, ανέφερε στο Twitter η γερμανική εταιρία σιδηροδρόμων Deutsche Bahn, αφού η αστυνομία είχε ανακοινώσει επιχείρηση έπειτα από αναφορές για ληστεία σε τράπεζα. Έκτακτο: Εκκενώθηκε σιδηροδρομικός σταθμός λόγω φωτιάς!

«Το κλείσιμο του κύριου σταθμού της Φρανκφούρτης έχει αρθεί, η σιδηροδρομική κυκλοφορία επαναλαμβάνεται», ανέφερε η Deutsche Bahn.

Νωρίτερα η Deutsche Bahn ανακοίνωσε ότι ο σταθμός είχε κλείσει λόγω αστυνομικής επιχείρησης, με την αστυνομία να δηλώνει ότι οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν σε αναφορές για ληστεία σε τράπεζα.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας είχε δηλώσει πως αναζητούνταν τουλάχιστον δύο ύποπτοι.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ύποπτη βαλίτσα στο σταθμό του μετρό Ακρόπολη

Τηλεφώνημα για βόμβα στο Μετρό Δάφνης!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις στο Athensmagazine.gr

 
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share