Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στο Λονδίνο: Επίθεση με μαχαίρι έξω από το υπουργείο Εσωτερικών! (photos)

Σοκ!

15 Αυγούστου 2019 16:17
Συναγερμός στο Λονδίνο: Επίθεση με μαχαίρι έξω από το υπουργείο Εσωτερικών! (photos)

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Πέμπτης στο κέντρο του Λονδίνου, έπειτα από αναφορές για επίθεση με μαχαίρι. Σοκ: 46χρονος μαχαίρωσε τη μητριά του!

Οι αστυνομικές αρχές έχουν αποκλείσει το κτήριο του υπουργείου Εσωτερικών, ενώ η περιοχή του Ουεστμίνστερ έχει εκκενωθεί.

​Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν άνδρα, ο οποίος έχει μαχαιρωθεί έξω από το κτήριο του υπουργείου Εσωτερικών.

​Σύμφωνα με τη Daily Express, η οποία επικαλείται αυτόπτες μάρτυρες, ο άνδρα είναι γεμάτος αίματα.

Στο σημείο έχουν σπεύσει πάνοπλες αστυνομικές δυνάμεις, όπως και ασθενοφόρα.

Με ανακοίνωσή της, η Μητροπολιτική Αστυνομία επιβεβαίωσε τις παραπάνω αναφορές, διευκρινίζοντας ότι υπό κράτηση τελεί ένας ύποπτος άνδρας.

Σοκ! 17χρονος μαχαίρωσε στην καρδιά συνομήλικό του για ένα σχόλιο στο Facebook! (photos)

Μία τραγική υπόθεση με την δολοφονία ενός 17χρονου, εκδικάζεται αυτές τις μέρες στο Νότιγχαμ. Σοκ στο Ηράκλειο: Μαχαίρωσε τον σύζυγο της!

Το περιστατικό έγινε τον προηγούμενο Μάιο και δράστης της δολοφονίας του Louis-Ryan Menezes ήταν ένας συνομήλικός του, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά, καθώς είναι ακομα ανήλικος.

Το τρομακτικό στην όλη υπόθεση είναι πως ένα νέο παιδί έχασε την ζωή του και ένα άλλο θα περάσει τα καλύτερα χρόνια της ζωής του στην φυλακή, εξαιτίας ενός σχολίου που έγινε στο Facebook.

Ναι καλά διαβάσατε... Το θύμα έγραψε κάτι σχετικά με τον δράστη στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο προκάλεσε ένταση μεταξύ τους.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, όταν συναντήθηκαν άρχισαν να πλησιάζουν με απειλητικές διαθέσεις ο ένας τον άλλον, λέγοντας αμφότεροι: «Τι έγινε, τι έγινε;».

Αντάλλαξαν κάποιες κουβέντες και σε κάποια στιγμή, ο κατηγορούμενος έβγαλε ένα μαχαίρι και το κάρφωσε στην καρδιά του 17χρονου.

Αμέσως μετά, τόσο αυτός, όσο και η παρέα του άρχισαν να τρέχουν, όμως τέσσερις μέρες αργότερα συνελήφθη, καθώς υπήρχαν αρκετοί που είδαν τι είχε γίνει.

Στην απολογία του, υποστήριξε οτι το έκανε σε άμυνα.

Λαμία: Μαχαιρώθηκε 18χρονος έπειτα από καυγά!

Σοβαρός καυγάς ξέσπασε μεταξύ δύο νεαρών ανδρών Ρομά ηλικίας 18 και 28 ετών, το βράδυ της Τρίτης σε συνοικία της νότιας Λαμίας. Άλλο ένα περιστατικό που είχε σοκάρει είναι στο Μεσολόγγι, όταν μαχαίρωσαν άντρα πάνω στον καβγά!

Ο καυγάς ξεκίνησε λίγο μετά τις 9 και κάποια στιγμή αγρίεψε, καθώς ο 28χρονος τράβηξε μαχαίρι και χτύπησε με αυτό τον 18χρονο.

Αιμόφυρτος ο νεαρός μεταφέρθηκε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας για τις πρώτες βοήθειες, χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύει η ζωή του.

Φρίκη στην Κρήτη: Μαχαίρωσαν 60χρονο στο σπίτι του και εξαφανίστηκαν οι δράστες!

Μια φρίκη εξελίχτηκε στην Ιεράπετρα της Κρήτης..Μαχαίρωσαν 60χρονο στο σπίτι του και εξαφανίστηκαν οι δράστες έπειτα..

Οπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα ekriti.gr, το περιστατικό εκτυλίχθηκε στις 23:30 τη νύχτα, μέσα στο σπίτι του 60χρονου, στη Γρα Λυγιά. Ξαφνικά δύο άνδρες εισέβαλαν στο σπίτι του 60χρονου Ελληνα και αφού κατάφεραν τουλάχιστον 10 μαχαιριές σε βάρος του τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο και εξαφανίστηκαν.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, ο άνδρας από την Κρήτη παρά τα σοβαρά τραύματά του, κατάφερε να ζητήσει βοήθεια από γειτονικό σπίτι. Αμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας όπου, όπως διαπίστωσαν οι γιατροί, παρά τις άγριες μαχαιριές, δεν τραυματίστηκαν ζωτικά του όργανα.
Ο 60χρονος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ η ΕΛ.ΑΣ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό και τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της δολοφονικής επίθεσης.
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share