Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Φωτιά σε διαμέρισμα στο Μοσχάτο: Κάηκε ολόκληρο! (Video)

Συναγερμός!

14 Αυγούστου 2019 08:43
Φωτιά  σε διαμέρισμα στο Μοσχάτο: Κάηκε ολόκληρο! (Video)

Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε διαμέρισμα στο Μοσχάτο με τις φλόγες να το τυλίγουν και να καίγεται ολόκληρο! Πριν λίγες μέρες φωτιά είχε ξεσπάσει σε διαμέρισμα στην Κρήτη!

Ήταν περίπου στις 06:20 τα ξημερώματα όταν σε ένα διαμέρισμα στην οδό Σωκράτους στα όρια Καλλιθέας και Μοσχάτου ξέσπασε φωτιά.

Η Πυροσβεστική ενήργησε άμεσα και έσβησε τη φωτιά, ωστόσο το διαμέρισμα καταστράφηκε ολοσχερώς. Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού δεν βρίσκονταν μέσα στο σπίτι και η πυροσβεστική προσπαθεί να τους εντοπίσει. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, τι προκάλεσε τη φωτιά στο διαμέρισμα.

Συναγερμός στη Βέροια: Φωτιά σε διαμέρισμα - Σώθηκαν τελευταία στιγμή παιδιά και πατέρας!

Συναγερμός στο κέντρο της Βέροιας, απο φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα όπου ζει μια τετραμελής οικογένεια. Θεσσαλονίκη: Mεγάλη φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα!

Στο διαμέρισμα βρίσκονταν εκείνη την ώρα ο πατέρας, μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά του. Μόλις ξέσπασε η φωτιά, πήρε τα δύο παιδιά και βγήκε στο μπαλκόνι, φωνάζοντας για βοήθεια.

Δεν είχε άλλο τρόπο διαφυγής και έτσι περίμενε την πυροσβεστική για να τους σώσει. Αμέσως έφτασαν δύο οχήματα με οκτώ πυροσβέστες, όπου απεγκλώβισαν τον πατέρα και τα δύο παιδιά και στη συνέχεια έσβησαν την φωτιά.

Δεν πρόλαβαν ωστόσο να βγουν εγκαίρως από το σπίτι οι ένοικοί του.

Στο σημείο έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τα παιδιά και τον πατέρα τους, σε κατάσταση σοκ. Ευτυχώς όμως ήταν όλοι καλά στην υγεία τους.

Σοκ: Πέταξε τα 3 της παιδιά απο το μπαλκόνι για να τα σώσει απο τη φωτιά!

Mία 35χρονη γυναίκα στη συνοικία Ataşehir της Κωνσταντινούπολης στην Τουρκία έζησε κάτι τρομακτικό. Το σπίτι στο οποίο διέμενε άρπαξε φωτιά με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί σε αυτό με τα τρία παιδιά της.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ εκείνη για να σώσει τα παιδιά της τα έριξε από το μπαλκόνι δευτέρου ορόφου, πάνω στο προστατευτικό των πυροσβεστών. Στη συνέχεια έκανε και εκείνη το ίδιο, ωστόσο τραυματίστηκε.

Μητέρα και παιδιά διακομίστηκαν σε νοσοκομείο.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Φωτιά στη Φυλή: Νεκρός άντρας κοντά σε εργοστάσιο!

Φωτιά σε Καλάβρυτα και Αίγινα!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share