Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ρόδος: Τσακώθηκε για μια ξαπλώστρα και πέθανε!

Τραγικό!

12 Αυγούστου 2019 11:45
Ρόδος: Τσακώθηκε για μια ξαπλώστρα και πέθανε!

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τον θάνατο ένας 65χρονος Έλληνας σε κεντρική παραλία της Ρόδου διερευνά η Αστυνομία, καθώς πριν από το μοιραίο καρδιακό επεισόδιο που του στοίχισε τη ζωή είχε καυγαδίσει με άγνωστους προς το παρόν τουρίστες. Παρ' ολίγον τραγωδία στην Κρήτη: Έπαθε ανακοπή πάνω στο τιμόνι μπροστά στα παιδιά του!

Ο άτυχος άνδρας φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να παρενέβη σε λογομαχία με τους τουρίστες που αρνήθηκαν να πληρώσουν για τις ξαπλώστρες που είχαν νοικιάσει το μεσημέρι της Παρασκευής και μια από αυτούς φέρεται να τον χαστούκισε.

Ο 65χρονος απομακρύνθηκε και κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητό του, αλλά έπεσε στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις του και κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο έφτασε άμεσα. Ωστόσο, είχε ήδη ξεψυχήσει, πιθανότατα από ανακοπή αν και αυτό θα ξεκαθαριστεί από τη νεκροτομή.

Η σύζυγός του κατέθεσε μήνυση και ζητά να διερευνηθεί αν υπάρχουν ευθύνες για τον θάνατό του και σε ποιους.

Σοκ στα Τρίκαλα: Στο νοσοκομείο 16χρονος από ανακοπή!

Εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου ένα 16χρονο αγόρι.

Ο 16χρονος έχασε τις αισθήσεις του λίγο πριν τις 10 το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου κι ενώ βρισκόταν στο σπίτι του.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ανακοπή.

Στήθηκε επιχείρηση της Πυροσβεστικής, της αστυνομίας και του ΕΚΑΒ για να μεταφερθεί εγκαίρως στο Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί καταβάλουν προσπάθειες να το κρατήσουν στη ζωή.

Παραλίγο τραγωδία στην Κοζάνη: 17χρονη έπαθε ανακοπή ενώ έτρωγε!

Ανακοπή υπέστη 17χρονη κοπέλα στην Κοζάνη μετά από πνιγμονή – εισρόφηση κατά τη διάρκεια γεύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, η 17χρονη, μεταφέρθηκε, χωρίς σφυγμό, λίγο μετά τις 15:00 στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης, όπου και οι γιατροί έδωσαν μάχη και τελικά κατάφεραν να την επαναφέρουν.

Η 17χρονη είναι διασωληνωμένη κι αυτή την ώρα αναζητείται ΜΕΘ σε άλλο νοσοκομείο, ώστε να μεταφερθεί, εκεί, για περαιτέρω νοσηλεία.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share