Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Φωτιά σε σπίτι στην Καλλιθέα: Ανασύρθηκε γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της!

Συναγερμός!

12 Αυγούστου 2019 07:59
Φωτιά σε σπίτι στην Καλλιθέα: Ανασύρθηκε γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της!

Χωρίς τις αισθήσεις της εντοπίστηκε γυναίκα κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς στο σπίτι της στην Καλλιθέα Αττικής. Πριν λίγες μέρες είχε πιάσει φωτιά σε διαμέρισμα στην Κρήτη!

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 4.30 τα ξημερώματα στο ισόγειο διώροφου σπιτιού επί της οδού Σπάρτης, ενώ δεν επεκτάθηκε στους άλλους δύο ορόφους.

Στο σημείο επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

Η γυναίκα που ανεσύρθη χωρίς της αισθήσεις της είναι 65 χρονών, και η κατάσταση της υγείας της παραμένει προς το παρόν άγνωστη.

Μαίνεται η φωτιά στον Υμηττό!

Ανεξέλεγκτη μαίνεται από τις 3:18 τα ξημερώματα η φωτιά που εκδηλώθηκε στους πρόποδες του Υμηττού στην Παιανία και πλέον κινείται νοτιοδυτικά προς τα Γλυκά Νερά έχοντας φτάσει μέχρι και την κορυφογραμμή της Καισαριανής.

Στην περιοχή αναμένεται να φτάσουν σε λίγη ώρα για να κάνουν ρίψεις νερού 5 αεροσκάφη, 5 ελικόπτερα και δύο ελικόπτερα Σινούκ. Μάλιστα να σας θυμίσουμε ότι στις αρχές του καλοκαιριού είχε γίνει και ένα ρεπορτάζ στον Υμηττό σχετικά με τα ξερά χόρτα που μαζεύονται, καθώς υπήρχε φόβος φωτιάς.

Από εδάφους επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς 141 πυροσβέστες με 46 οχήματα καθώς και πεζοπόρα τμήματα της Πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ έχουν καταγραφεί και ζημιές σε διάσπαρτες κατοικίες στην περιοχή από την οποία ξεκίνησε η φωτιά.

Το έργο των πυροσβεστών δυσχεραίνουν οι άνεμοι 6-7 μποφόρ που πνέουν στην περιοχή και οι οποία κατά καιρούς ενισχύονται από ισχυρές ριπές. Κατά τις ίδιες πληροφορίες υπάρχει και εισήγηση για εκκένωση διάσπαρτων κατοικιών.

Για την διευκόλυνση της επιχείρησης της πυροσβεστικής η τροχαία έχει διακόψει την κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Κατεχάκη από την οδό Πίνδου μέχρι το στρατόπεδο Σακέτα αλλά και στην έξοδο της Αττικής οδού στην περιφερειακή Υμηττού προς Καισαριανή.

Φωτιά σε τουριστικό λεωφορείο στη Λεπτοκαρυά!

Στις φλόγες τυλίχθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου τουριστικό λεωφορείο στην Πιερία. Να σας θυμίσουμε την φωτιά στο Μελίσσι Κορινθίας!

H Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε στις 00:45 για φωτιά στο λεωφορείο , το οποίο έφερε ξένες πινακίδας και κινούνταν στο 412ο χλμ Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Λεπτοκαρυάς, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Στο συμβάν επιχείρησαν επτά πυροσβέστες με τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ολοκληρώθηκε η κατάσβεση #πυρκαγιάς σε τουριστικό λεωφορείο, στο 412ο χλμ Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Λεπτοκαρυάς Πιερίας, ρεύμα προς Θεσσαλονίκη. Στο συμβάν επιχείρησαν 7 πυροσβέστες με 3 οχήματα.


Σύμφωνα με πληροφορίες, πυκνοί καπνοί γέμισαν την καμπίνα του τουριστικού λεωφορείου, κάνοντας την ατμόσφαιρα αποπνικτική.

Ο οδηγός κράτησε την ψυχραιμία του, ακινητοποίησε το λεωφορείο και κατέβηκαν όλοι οι επιβάτες χωρίς να τραυματιστεί κάποιος από αυτούς.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share