Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τραγωδία στο Πόρτο Χέλι: Εμφανίστηκε με τον δικηγόρο του ο χειριστής του ταχύπλοου!

Δυο νεκροί και μια σοβαρά τραυματίας από τη σύγκρουση!

10 Αυγούστου 2019 11:25
Τραγωδία στο Πόρτο Χέλι: Εμφανίστηκε με τον δικηγόρο του ο χειριστής του ταχύπλοου!

Αυτοβούλως και με τον συνήγορό του παρουσιάστηκε στο λιμεναρχείο στο Πόρτο Χέλι ο 44χρονος χειριστής του ταχύπλοου σκάφους, που χτες το βράδυ συγκρούστηκε με ξύλινη βάρκα στην περιοχή Θυνί Αργολίδας με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνδρες και να τραυματιστεί σοβαρά μια γυναίκα.
Διαβάστε επίσης

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως στο ταχύπλοο επέβαιναν 10 Γάλλοι υπήκοοι -δύο άνδρες, τρείς γυναίκες και πέντε παιδιά- που δεν τραυματίστηκαν.

Ωστόσο, το Λιμενικό ανακοίνωσε πως υπήρχε ακόμη ένας επιβαίνων -επίσης αλλοδαπός- ο οποίος ήταν και ο χειριστής του σκάφους.

Όπως είπαν οι μάρτυρες, μόλις το σκάφος πλησίασε στην ακτή, ο άνδρας διέφυγε με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στις Αρχές για τον εντοπισμό του. Οι επιβάτες του ξύλινου αλιευτικού σκάφους ήταν όλοι Έλληνες, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι ήταν κάτοικοι της περιοχής.

Με τη βοήθεια σόναρ αλλά και στελεχών της μονάδας υποβρυχίων αποστολών οι έρευνες στη θαλάσσια περιοχή συνεχίζονται για τον εντοπισμό τυχόν αγνοούμενου που μπορεί να επέβαινε στο μικρό σκάφος που βυθίστηκε.

Σοκ στην Ομόνοια: Νεκρός άντρας από πτώση!

Νεκρός βρέθηκε τα ξημερώματα, άνδρας αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, επί της οδού Ψαρών στην Ομόνοια.

Ο άνδρας έφερε τραύμα στο κεφάλι που σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που κλήθηκε και εξέτασε το πτώμα, οφείλεται σε πτώση. Να σας θυμίσουμε το σοκ με Νεκρό άνδρα που εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στην Καλαμαριά!

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η Ασφάλεια Αθηνών.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share