Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χαμός στο λιμάνι του Πειραιά - Μεγάλη καλοκαιρινή εξόδος!

Αυξημένη κίνηση!

10 Αυγούστου 2019 10:42
Χαμός στο λιμάνι του Πειραιά - Μεγάλη καλοκαιρινή εξόδος!

Αυξημένη είναι και σήμερα η κίνηση στα λιμάνια του Πειραιά της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω της εξόδου του μεγαλύτερου μέρους των εκδρομέων του φετινού καλοκαιριού.

Ο υπουργός Ναυτιλίας ενόψει της εξόδου του Δεκαπενταύγουστου έχει ζητήσει οπό την ηγεσία του λιμενικού σώματος τη λήψη αυξημένων μέτρων στα λιμάνια των νησιών που υποδέχονται μεγάλο αριθμό επισκεπτών καθώς και τη διενέργεια ελέγχων προκειμένου να διαπιστωθεί ότι τα πλοία της ακτοπλοΐας δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα που θα μπορούσε να επηρεάσει την ομαλή διακίνηση επιβατών και οχημάτων.

Για σήμερα έχουν προγραμματιστεί 28 απόπλοι πλοίων από το λιμάνι του Πειραιά, 16 από τη Ραφήνα και 6 από το Λαύριο.

Χθες από το λιμάνι του Πειραιά πραγματοποιήθηκαν 28 απόπλοι πλοίων για διάφορα νησιά του Αιγαίου ενώ αναχώρησαν 31.528 επιβάτες, 6.253 οχήματα 653 φορτηγά και 1.157 δίκυκλα.

Για τον Αργοσαρωνικό έγιναν 49 απόπλοι πλοίων ενώ αναχώρησαν 8.706 επιβάτες 996 ΙΧ οχήματα, 37 φορτηγά και 413 δίκυκλα.

Από τη Ραφήνα πραγματοποιήθηκαν 17 απόπλοι ενώ αναχώρησαν 8.929 επιβάτες 1,960 οχήματα 71 φορτηγά και 293 δίκυκλα.

Από το λιμάνι του Λαυρίου πραγματοποιήθηκαν 8 απόπλοι ενώ αναχώρησαν 3.122 επιβάτες 827 ΙΧ οχήματα 37 φορτηγά και 99 δίκυκλα.

Ο πιο άτυχος ταξιδιώτης του καλοκαιριού: Δείτε πως έχασε το πλοίο στο παρά πέντε για την Αστυπάλαια!

Στο αποκορύφωμά της βρίσκεται η έξοδος των εκδρομέων για τον Δεκαπενταύγουστο, με αποτέλεσμα να επικρατεί πανδαιμόνιο στο λιμάνι του Πειραιά από νωρίς το πρωί της Παρασκευής. Πανικός είχε προκληθεί πριν λίγες μέρες σε λεωφορείο της Λάρισας. Ανάστατοι οι επιβάτες κατέβαιναν άρον-άρον

Αυξημένη είναι κίνηση στους δρόμους και πολλοί έχασαν το πλοίο που θα τους πήγαινε στον προορισμό των διακοπών τους. Ο ΣΚΑΪ κατέγραψε τη στιγμή που ένας ταξιδιώτης βλέπει το πλοίο να απομακρύνεται μπροστά στα μάτια του.

Το πλοίο έχει γεμίσει επιβάτες και αυτοκίνητα και έχει σηκώσει τον καταπέλτη και ξεκινά το ταξίδιτου. Κάποιος ειδοποιεί ότι έχει μείνει έξω ένα αυτοκίνητο και τέσσερις επιβάτες και ξαφνικά το πλοίο γυρίζει για να τους πάρει. Υπάρχει όμως και ο άτυχος της υπόθεσης. Την ώρα που επιβιβάζονται στο πλοίο οι κοπέλες και το αυτοκίνητο φτάνει ένα ταξί σχεδόν ξυστά στον καταπέλτη. Βγαίνει ένας νεαρός και μόλις πάει να επιβιβαστεί στο πλοίο, ο καταπέλτης αρχίζει να σηκώνεται.

Απογοητευμένος ο νεαρός παραπονιέται που έχασε το πλοίο με προορισμό την Αστυπάλαια.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share