Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Εκρήξεις σε σε αποθήκες πυρομαχικών της Ρωσίας - 5 άνθρωποι τραυματίστηκαν!

Τι συνέβη;

9 Αυγούστου 2019 19:05
Εκρήξεις σε σε αποθήκες πυρομαχικών της Ρωσίας - 5 άνθρωποι τραυματίστηκαν!

Πέντε άτομα τραυματίσθηκαν από νέες εκρήξεις που σημειώθηκαν στις αποθήκες πυρομαχικών κοντά στην πόλη Ατσίνσκ στην περιοχή του Κρασνογιάρσκ στη Σιβηρία, μεταδίδει το πρακτορείο TASS επικαλούμενο τον διευθυντή του τοπικού νοσοκομείου Ντενίς Λέμπεντεφ.


«Ναι, υπάρχουν πέντε τραυματίες. Πρόκειται για μια γυναίκα, η οποία θα παραμείνει για νοσηλεία και για τέσσερα άτομα με μεσαία τραύματα, δύο αστυνομικούς και δύο στρατιωτικούς», δήλωσε ο Λέμπεντεφ.

Οι αρχές αποδίδουν τις νέες εκρήξεις στους κεραυνούς που έπληξαν τις αποθήκες πυρομαχικών. Από τις εκρήξεις που είχαν σημειωθεί στις 5 Αυγούστου στις αποθήκες πυρομαχικών και στην πυρκαγιά που προκλήθηκε εν συνεχεία είχε χάσει τη ζωή του ένας άνθρωπος και είχαν τραυματισθεί οκτώ, ενώ από την περιοχή είχαν απομακρυνθεί 11.000 άτομα.

Φονική έκρηξη στη Ρωσία! Φλέγεται στρατιωτική βάση: Δύο νεκροί, 15 τραυματίες!

Έκρηξη σημειώθηκε σε στρατιωτική βάση, κοντά στην πόλη Αρκανγκέλσκ στη βόρεια Ρωσία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από πηγές ασφαλείας, υπάρχουν νεκροί και τραυματίες. Πριν λίγες ημέρες είχε ξεσπάσει πάλι φωτιά σε αποθήκες πυρομαχικών με έναν νεκρός

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από πηγές ασφαλείας, δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και 15 τραυματίστηκαν από την έκρηξη.

«Η έκρηξη σημειώθηκε σε στρατιωτική βάση, 30 χιλιόμετρα από το Σεβερόντβινσκ», δήλωσε στο Sputnik, αξιωματούχος των τοπικών αρχών ασφαλείας.

Σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία, «δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και 15 τραυματίστηκαν», ανέφερε η πηγή.

Οι αρχές στην περιοχή του Αρκανγκέλσκ επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες για το περιστατικό που σημειώθηκε σε στρατιωτική μονάδα στο χωριό Νονόνσκα, σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου της τοπικής κυβέρνησης.

Ελικόπτερα για έκτακτες επεμβάσεις είναι έτοιμα να πετάξουν στην περιοχή όπου σημειώθηκε η έκρηξη, ενώ τα νοσοκομεία είναι έτοιμα να περιθάλψουν τραυματίες, ανέφερε η υπηρεσία Τύπου του κυβερνήτη της περιφέρειας, Ίγκορ Ορλόφ.

Στις 5 Αυγούστου, πυρκαγιά και έκρηξη σημειώθηκε σε στρατιωτική μονάδα στο Κρασνογιάρσκ της Ρωσίας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share