Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Εξελίξεις για το αγοράκι που είχε πέσει από το μπαλκόνι του σπιτιού του!

Τι λέει ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ;

9 Αυγούστου 2019 12:33
Εξελίξεις για το αγοράκι που είχε πέσει από το μπαλκόνι του σπιτιού του!

Ευχάριστα είναι τα νέα από την Κρήτη για το τρίχρονο αγοράκι που είχε πέσει από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου του σπιτιού του στο Πέραμα Μυλοποτάμου, όταν ξέφυγε από την προσοχή των γονιών του. Τραγωδία! 6χρονος έπεσε από 10ο όροφο!

Το παιδί τραυματίστηκε βαρύτατα τόσο στο κεφάλι όσο και στο σώμα και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, ωστόσο η υγεία του, παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης και αποσωληνώθηκε.

"Η κατάστασή του παραμένει σοβαρή και παρακολουθείται στενά από τους γιατρούς", δήλωσε ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιάννης Φανουργιάκης.

Το άλλο αγοράκι, ο δίχρονος από το Ηράκλειο, που έπεσε από το καρεκλάκι του και χτύπησε στο κεφάλι, παραμένει διασωληνωμένος και σε καταστολή στην ίδια μονάδα.

Τρίχρονο αγόρι βρήκε τραγικό θάνατο - Αυτοπυροβολήθηκε με όπλο των γονιών του

Τρίχρονο αγόρι βρήκε τραγικό θάνατο στο Σικάγο των ΗΠΑ, όταν αυτοπυροβολήθηκε στο πρόσωπο με όπλο που βρισκόταν στο σπίτι. Φρικτός θάνατος για 8χρονο: Άγνωστος τον έσπρωξε στις γραμμές του τρένου

Ο πυροβολισμός έλαβε χώρα, σύμφωνα με το ABC το απόγευμα της Κυριακής. Η οικογένεια του τρίχρονου αγοριού φέρεται να δήλωσε πως άκουσε ένα πυροβολισμό και έτρεξε στο δωμάτιο όπου βρισκόταν το μικρό παιδί.

Το τρίχρονο αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τρίνιτι, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αστυνομία της πόλης του Σικάγο. Ο πυροβολισμός φαίνεται πως ήταν ατύχημα, ωστόσο εγείρει και πάλι ερωτηματικά αναφορικά με τον έλεγχο της οπλοκατοχής στη χώρα.

«Εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας, αλλά σαν ντετέκτιβ συνεχίζουμε τις έρευνες» δήλωσε ο Αντονι Γκιουλιέλμι, εκπρόσωπος της αστυνομίας στο Σικάγο, ο οποίος και επιβεβαίωσε πως δεν έχει πραγματοποιηθεί καμιά σύλληψη για το τραγικό συμβάν.

Φριχτός θάνατος: Γλίστρησε στην αποβάθρα του μετρό και τον «αποκεφάλισε» το τρένο!

Φρικτό θάνατο βρήκε ένας άντρας στο μετρό της Νέας Υόρκης, όταν γλίστρησε στην αποβάθρα και το τρένο που ερχόταν τον χτύπησε στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας ήταν μεθυσμένος και περπατούσε με έναν φίλο του, όταν παραπάτησε και έπεσε με το κεφάλι του ουσιαστικά να «εξέχει» στο κενό. Εκείνη την ώρα όμως ερχόταν ο συρμός με μεγάλη ταχύτητα και ουσιαστικά τον αποκεφάλισε, όπως αναφέρουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Το θύμα, ο θάνατος του οποίου ήταν ακαριαίος, δεν έχει αναγνωρισθεί ακόμα, ενώ το περιστατικό συνέβη στον σταθμό «Grand Ave.-Newtown» στο Κουίνς της Νέας Υόρκης.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share