Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νεκρός άντρας εντοπίστηκε στο ΤΕΙ Καβάλας!

Σοκ!

9 Αυγούστου 2019 11:19
Νεκρός άντρας εντοπίστηκε στο ΤΕΙ Καβάλας!

Νεκρός εντοπίστηκε 40χρονος άντρας σε δωμάτιο των εστιών του ΤΕΙ Καβάλας. Οι αστυνομικές αρχές πραγματοποιούν έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου του. Τραγωδία στη Λάρισα: Νεκρός 35χρονος!

Το πτώμα ενός άστεγου άντρα 40 περίπου ετών, εντοπίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, σε δωμάτιο των εστιών του ΤΕΙ Καβάλας.

Σύμφωνα με τον πρύτανη του Ιδρύματος Δημήτρη Μπαντέκα, ο άντρας, ο οποίος ήταν Έλληνας, κάτοικος Αθηνών, κατά διαστήματα έκανε την εμφάνισή του στο ΤΕΙ, όπου διέμενε για λίγες ημέρες και στη συνέχεια έφευγε για να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγες ημέρες, χωρίς, ωστόσο, ποτέ να δημιουργεί προβλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα αίτια θανάτου του 40χρονου ήταν παθολογικά.

Τέλος, επισημαίνεται πως οι αστυνομικές αρχές της πόλης έχουν ξεκινήσει την διενέργεια έρευνας για τον χρόνο του θανάτου.

Νεκρός ανασύρθηκε από την θάλασσα σήμερα το μεσημέρι ένας 76χρονος κάτοικος εξωτερικού, στην Ανατολική παραλία της Καλαμάτας. Να σας θυμίσουμε την τραγωδία στη Λάρισα: Νεκρός 35χρονος!

Η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου αναφέρει:

“Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα 07-08-2019 και περί ώρα 13:55 ανασύρθηκε από λουόμενο στη θαλάσσια περιοχή

Ανατολικής παραλίας Καλαμάτας, έμπροσθεν καταστήματος «ΓΙΑΛΟΣ ΓΙΑΛΟΣ», λουόμενος χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Πρόκειται για άνδρα ημεδαπό, κάτοικο εξωτερικού, ηλικίας 76 ετών. Από Υπηρεσία μας διενεργείται προανάκριση.

Τραγωδία στα Τρίκαλα: Nεκρός 18χρονος που είχε εμπλακεί σε τροχαίο!

Δεν τα κατάφερε ο 18χρονος Θεόδωρος Πάντος, που νοσηλευόταν το τελευταίο δίμηνο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, έπειτα από τροχαίοστο οποίο ενεπλάκη στις 25 Μαΐου στα Μεγάλα Καλύβια Τρικάλων. Ενώ να σας θυμίσουμε ότι στο Ηράκλειο πέθανε 19χρονος μοτοσικλετιστής σε τροχαίο!

Παρά τις προσπάθειες των ιατρών και τα σημάδια ανάκαμψης που ο ίδιος έδειξε, δεν τα κατάφερε τελικά και κατέληξε το πρωί της Τετάρτης, βυθίζοντας στο πένθος τα Μεγάλα Καλύβια όπου διέμενε.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share