Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Συμμορία προσπάθησε να του κλέψει το Rolex! Όταν κατάλαβαν ότι είναι ο πρωταθλητής του ΜΜΑ ήταν ήδη αργά!

Τα έβαλαν με τον λάθος άνθρωπο...

9 Αυγούστου 2019 11:10
Συμμορία προσπάθησε να του κλέψει το Rolex! Όταν κατάλαβαν ότι είναι ο πρωταθλητής του ΜΜΑ ήταν ήδη αργά!

Είναι μια από τις πολλές επιθέσεις που γίνονται στο Λονδίνο! Συμμορία αποφάσισε να επιτεθεί σε ένα πατέρα με τα παιδιά. Δεν γνώριζαν όμως με ποιον είχαν να κάνουν... Σοκαριστικές εικόνες: Ένοπλος σκοτώνει εν ψυχρώ πέντε ανθρώπους μέσα σε μπαρ! (Video)

Η τετραμελής συμμορία έβαλε στόχο τον 46χρονο Raf Filiz, τον χτυπούσαν στο έδαφος προσπαθώντας να αποσπάσουν το ρολόι αξίας 11.000 λιρών από το χέρι του.

Οι γιοι του Aaron και Kai, και οι δύο κάτω των 16 ετών, χτυπήθηκαν επίσης καθώς οι ληστές ξυλοφόρτωσαν τον πεσμένο πατέρα τους στο έδαφος.

Αλλά κατάφερε να τους απομακρύνει και έφυγαν από το μέρος με άδεια χέρια, ενώ ο Aaron ειδοποίησε τους περαστικούς για την επίθεση.

Είναι η τελευταία σε μια σειρά από επιθέσεις συμμοριών στο βόρειο Λονδίνο σε αρκετούς ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων των αστέρων της Arsenal Mesut Ozil και Sead Kolasinac που στόχο είχαν πάλι τα ρολόγια τους.

Το περιστατικό αυτό έλαβε χώρα λίγα μίλια από το σημείο όπου τα αστέρια της Arsenal είχαν κυνηγηθεί από τους ληστές την περασμένη εβδομάδα και όπου ο Michael McIntyre είχε ένα ρολόι που κλάπηκε από το αυτοκίνητό του πέρυσι.

Ο Filiz είπε ότι περπατούσε με τους γιους του προς το αυτοκίνητό του από ένα café όταν δέχτηκε επίθεση από πίσω.

Είπε στη Sun: «Δεν αντέδρασα αρχικά. Νόμιζα ότι ήταν ο γιος μου. Τότε ένιωσα ένα άλλο χέρι στον καρπό μου. Καθώς γύρισα είδα τα πρόσωπα των γιων μου. Τότε συνειδητοποίησα ότι αυτό δεν ήταν αστείο.»

Ο Filiz δήλωσε ότι ρίχτηκε στο έδαφος από τον έναν ληστή, ενώ δύο άλλοι τον κλωτσούσαν στο στήθος και τον έριχαν στο πρόσωπο.

Ένας από τους γιους του χτυπήθηκε επίσης στο πίσω μέρος του κεφαλιού όταν προσπάθησε να διαλύσει την επίθεση.

Ο Filiz είπε ότι η εκπαίδευσή του τον βοήθησε να εμποδίσει τα χτυπήματα και σύντομα συνειδητοποίησε ότι οι κακοποιοί δεν ήταν οπλισμένοι.

Οι γιοι του κατάφεραν επίσης να προσελκύσουν την προσοχή του κόσμου, προκαλώντας τη συμμορία να τραπεί σε φυγή με ένα λευκό Suzuki.

Ο Filiz, ο οποίος δήλωσε ότι θα κυνηγούσε τη συμμορία, αν δεν ήταν παρόντες τα παιδιά του, πρόσθεσε: Σε αυτό το σημείο ήμουν κυρίως ανακουφισμένος για τα παιδιά μου¨που δεν έπαθαν κάτι σοβαρό. Αλλά θα ήθελα να τους κυνηγήσω έναν-έναν. Είμαστε σε μια άνομη κοινωνία.»

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share