Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ικαρία: Νέες αποκαλύψεις του ιατροδικαστή για το θάνατο της 35χρονης αστροφυσικού

Όλα όσα είπε!

9 Αυγούστου 2019 10:23
Ικαρία: Νέες αποκαλύψεις του ιατροδικαστή για το θάνατο της 35χρονης αστροφυσικού

Νέα στοιχεία για τον θάνατο της Βρετανίδας αστροφυσικού, Νάταλι Κρίστοφερ, έρχονται στο φως μετά την αυτοψία του ιατροδικαστή στο σημείο της τραγωδίας. Τα συγκινητικά «αντίο» των φίλων της αστροφυσικού: «Θα σε ψάχνουμε στα αστέρια» (photos)

Η 35χρονη αστροφυσικός έπεσε στο κενό μαζί με το μεγάλο βράχο που βρέθηκε πάνω της, σύμφωνα με τον προιστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Νίκο Καρακούκη και τους αρμόδιους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας, που προέβησαν σε λεπτομερή αυτοψία του χώρου. Ο βράχος ήταν η αιτία της μοιραίας πτώσης, καθώς αποκολλήθηκε και παρέσυρε την 35χρονη Αγγλίδα αστροφυσικό, όταν εκείνη τον χρησιμοποίησε για την αναρρίχηση ή καταρρίχηση.

Σε ποσοστό 98% αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας από τους αξιωματικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και το κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών. Το 2% της επιφύλαξης αφορά στα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων που θα γίνουν μετά τη νεκροτομή, δηλαδή την περίπτωση δηλητηρίασης.

Ο κ. Καρακούκης ανέφερε ότι από την πρώτη στιγμή δεν φαίνονταν ίχνη πάλης της 35χρονης Αγγλίδας αστροφυσικού με άλλο άτομο και το σημείο που βρέθηκε η άτυχη γυναίκα ήταν αυτό της πτώσης και του ακαριαίου θανάτου και δεν υπήρχε καμία πιθανότητα μεταφοράς της από άλλο σημείο και «σκηνοθεσία» σκηνικού πτώσης.

Συγκλονιστικό: Ο σπαραγμός του συντρόφου της αστροφυσικού! Απίστευτες μαρτυρίες!

Με τον πιο τραγικό τρόπο γράφτηκε ο επίλογος της υπόθεσης εξαφάνισης της 35χρονηςΒρετανίδας αστροφυσικού στην Ικαρία καθώς εντοπίστηκε νεκρή σε χαράδρα.

Σύμφωνα με το πρώτο πόρισμα του ιατροδικαστή που εξέτασε τη σορό της άτυχης Νάταλι Κρίστοφερ ο θάνατος της προήλθε από πτώση. Όπως δήλωσε ο ιατροδικαστής, η Βρετανίδα αστροφυσικός έχασε τη ζωή της από την πτώση στον γκρεμό 20 μέτρων στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός της.

Η Daily Mail σε δημοσίευμά της, επικαλούμενη πληροφορίες, αναφέρει ότι η αρχική αναγνώριση της σορού έγινε από τα παπούτσια που φορούσε η άτυχη γυναίκα.

Τραγική φιγούρα ήταν ο 38χρονος Κύπριος σύντροφός της, ο Κυριάκος, που δεν μπορούσε να πιστέψει την είδηση του θανάτου της αγαπημένης του.

Σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα οι αστυνομικοί τον συγκράτησαν να μην πάει στον γκρεμό όπου είχε εντοπιστεί νεκρή η 35χρονη.

“Ούρλιαζε, έκλαιγε και προσπαθούσε να τρέξει στο μονοπάτι για να βρεθεί κοντά της”, είπε ένας από τους διασώστες που βρισκόταν στο σημείο. “Ήταν χαμένος και έτρεχε πάνω κάτω, προσπαθώντας να περάσει τον αστυνομικό κλοιό. Ήθελε να δει τη σορό της, δεν νομίζω πως μπορούσε να πιστέψει ότι ήταν νεκρή”, σημείωσε ο διασώστης και πρόσθεσε:

“Τον είδα ξανά αργότερα που είχε ηρεμήσει, αλλά το πρόσωπό του ήταν κάτασπρο. Δεν έχω ξαναδεί άνθρωπο τόσο χλωμό”.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share