Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σκηνές χάους σε αεροπορική πτήση: Επιβάτης προσπάθησε να χτυπήσει αεροσυνοδό! (Video)

Χαμός!

8 Αυγούστου 2019 19:25
Σκηνές χάους σε αεροπορική πτήση: Επιβάτης προσπάθησε να χτυπήσει αεροσυνοδό! (Video)

Το απόλυτο αλαλούμ επικράτησε σε αεροπορική πτήση, από το Φάρο της Πορτογαλίας με προορισμό το Στάνστεντ της Βρετανίας. Απίστευτο παιχνίδι της μοίρας: Το ζευγάρι που τελευταία στιγμή δεν επιβιβάστηκε στην μοιραία πτήση! (video)

Επιβάτης, ο 20χρονος Ράφικ Μπούτιτσι, όπως φαίνεται και στο επίμαχο βίντεο, απομακρύνεται από την πορτογαλική αστυνομία.

Αφορμή, η επίθεση που φέρεται να έκανε σε αεροσυνοδό πριν από την απογείωση του αεροπλάνου. Ο ίδιος, πάντως, αρνείται ότι προέβη σε επίθεση.

Στα πλάνα διακρίνονται Πορτογάλοι αστυνομικοί να σέρνουν τον άντρα προς την έξοδο της καμπίνας των επιβατών.

Ο νεαρός βρέθηκε στην Πορτογαλία για ένα μουσικό φεστιβάλ και επέστρεφε στη Βρετανία.

Νευρίασε επειδή η αεροσυνοδός δεν του επέτρεψε να αλλάξει θέση και τότε προσπάθησε να την χτυπήσει.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν συμπεριφέρθηκε άσχημα, όπως τον κατηγορούν, και καταγγέλλει τους αστυνομικούς ότι τον τραυμάτισαν στο χέρι.

Η αεροπορική που φρίκαρε τους επιβάτες - Το σκοτεινό μήνυμα που έγραφαν χαρτοπετσέτες (photo)

Aεροπορική εταιρεία κατάφερε να προκαλέσει ερωτηματικά και να φρικάρει ορισμένους επιβάτες με το μήνυμα που είχε στις χαρτοπετσέτες της. Η μεγαλύτερη αεροπορική τραγωδία: Η σύγκρουση δύο Boeing που έστειλε στον θάνατο 583 ανθρώπους!

Ο καθένας, όταν διαβάζει ένα μήνυμα το ερμηνεύει με τον δικό του τρόπο, και αυτό συνέβη στην περίπτωση των επιβατών της αεροπορικής εταιρείας. Το μήνυμα της εταιρείας έγινε viral καθώς μπορούσε να ερμηνευτεί με διάφορους τρόπους.

Μία επιβάτις ανέβασε στο Twitter τη φωτογραφία της χαρτοπετσέτας γράφοντας: «Αυτό δυστυχώς μπορεί εύκολα να διαβαστεί λάθος». Το μήνυμα σημείωνε: «The world is better with you out in it».

Ορισμένοι, σύμφωνα με το Insider, το ερμήνευσαν με τον δικό τους τρόπο ως «ο κόσμος είναι καλύτερος χωρίς εσένα μέσα σε αυτόν»! Προφανώς η αεροπορική εταιρεία με αυτό το μήνυμα θέλει να παρακινήσει τους επιβάτες της να ταξιδέψουν περισσότερο, ωστόσο, αυτό που κατάφερε είναι να γίνει viral. «Δεν θα λείψεις σε κανέναν», «προσοχή! Οι χαρτοπετσέτες μπορεί να προκαλέσουν άγχος», είναι ορισμένα από τα μηνύματα που έγραψαν χρήστες του Twitter κάνοντας φώτοσοπ στη φωτογραφία.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share