Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πάγωσαν όταν μπήκαν σπίτι: Γυναίκα βρέθηκε γυμνή και «χιλιοφαγωμένη» από το σκύλο της! (photo)

Φρικιαστικό!

8 Αυγούστου 2019 18:29
Πάγωσαν όταν μπήκαν σπίτι: Γυναίκα βρέθηκε γυμνή και «χιλιοφαγωμένη» από το σκύλο της!  (photo)

Δεν σήκωνε τα τηλέφωνα και πάγωσαν όταν μπήκαν σπίτι! Την άτυχη γυναίκα είχε φάει ο σκύλος της... Τα θυμάστε; Αυτά είναι τα εγκλήματα που συγκλόνισαν το πανελλήνιο!

Το νεκρό σώμα μιας γυναίκας, που ζούσε στο σπίτι της στο Ντιτρόιτ και έπασχε από το σύνδρομο της ψυχαναγκαστικής συσσώρευσης αντικειμένων, εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη μέσα στο σπίτι της. Μάλιστα, σε αρκετά του σημεία ήταν φαγωμένο από ζώα, ακόμα και από τον ίδιο της τον σκύλο!

Η 80χρονη Sally Honeycheck εντοπίστηκε αρκετές εβδομάδες μετά τον θάνατό της, με το άψυχο σώμα να βρίσκεται πάνω σε μια καρέκλα, ενώ ο χώρος στον οποίο ζούσε, ήταν γεμάτος βρωμιά, από την υπερβολική συσσώρευση αντικειμένων.

Το πτώμα της βρέθηκε, αρχικά, από μια ξάδερφή της, η οποία αποφάσισε να την επισκεφτεί για να διαπιστώσει τι συμβαίνει, καθώς δεν απαντούσε στις κλήσεις της. Όταν έφτασε στο σπίτι και αφού διαπίστωσε πως τα σκουπίδια είχαν κατακλύσει τα δωμάτια, βρήκε νεκρή τόσο την Honeycheck, όσο και τον σκύλο της.

«Κι όμως, αν έβλεπε κάποιος το σπίτι από έξω, δεν θα μπορούσε να φανταστεί τι γινόταν μέσα» σχολίασε η ξαδέρφη της Honeycheck.

Είναι αδιευκρίνιστο αν ο σκύλος -ή τα άλλα ζώα που εικάζεται ότι την έφαγαν- την σκότωσε ή ό,τι συνέβη έγινε μετά το θάνατό της 80χρονης.

Σοκ! 17χρονος μαχαίρωσε στην καρδιά συνομήλικό του για ένα σχόλιο στο Facebook! (photos)

Μία τραγική υπόθεση με την δολοφονία ενός 17χρονου, εκδικάζεται αυτές τις μέρες στο Νότιγχαμ. Σοκ στο Ηράκλειο: Μαχαίρωσε τον σύζυγο της!

Το περιστατικό έγινε τον προηγούμενο Μάιο και δράστης της δολοφονίας του Louis-Ryan Menezes ήταν ένας συνομήλικός του, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά, καθώς είναι ακομα ανήλικος.

Το τρομακτικό στην όλη υπόθεση είναι πως ένα νέο παιδί έχασε την ζωή του και ένα άλλο θα περάσει τα καλύτερα χρόνια της ζωής του στην φυλακή, εξαιτίας ενός σχολίου που έγινε στο Facebook

Ναι καλά διαβάσατε... Το θύμα έγραψε κάτι σχετικά με τον δράστη στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο προκάλεσε ένταση μεταξύ τους.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, όταν συναντήθηκαν άρχισαν να πλησιάζουν με απειλητικές διαθέσεις ο ένας τον άλλον, λέγοντας αμφότεροι: «Τι έγινε, τι έγινε;».

Αντάλλαξαν κάποιες κουβέντες και σε κάποια στιγμή, ο κατηγορούμενος έβγαλε ένα μαχαίρι και το κάρφωσε στην καρδιά του 17χρονου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share