Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Επιστρέφει στον Πειραιά το Flying Dolfin λόγω μηχανικής βλάβης!

Με 66 επιβάτες!

7 Αυγούστου 2019 21:22
Επιστρέφει στον Πειραιά το Flying Dolfin λόγω μηχανικής βλάβης!

Επιστρέφει στο λιμάνι του Πειραιά το Flying Dolfin με τους 66 επιβάτες που είχε ξεκινήσει με προορισμό την Αίγινα και το Αγκίστρι. Να σας θυμίσουμε την ταλαιπωρία για 1.365 επιβάτες - Πλοίο επέστρέψε στο λιμάνι του Πειραιά!

Το πλοίο παρουσίασε βλάβη σε μια από τις τρεις μηχανές του και αυτή την ώρα επιστρέφει στο λιμάνι του Πειραιά με ίδια μέσα.

Οι επιβάτες, σύμφωνα με το Λιμενικό, θα προωθηθούν στους προορισμούς τους με έκτακτο δρομολόγιο, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών - Λαμίας!

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στην περιοχή του Δήμου Διόνυσου, θα ισχύσουν στις 7 και 8 Αυγούστου, κατά τις ώρες 21.00 έως 06.00 της επομένης, λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης οδοστρώματος. Ενώ να σας θυμίσουμε τις τιμές των διοδίων: Δείτε πόσα θα ξοδέψετε για τις διακοπές σας!

Συγκεκριμένα:

Α' ΦΑΣΗ

  • Πλήρης αποκλεισμός της ράμπας εισόδου στον Αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Αθήνα. Κατά τη διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της οδού Ασκληπιού και της παράλληλης βοηθητικής οδού και εν συνεχεία μέσω του Α/Κ Βαρυμπόμπης.

Β' ΦΑΣΗ

- Πλήρης αποκλεισμός της ράμπας εισόδου στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Λαμία. Κατά τη διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της παράλληλης βοηθητικής οδού και εν συνεχεία μέσω του Α/Κ Καπανδριτίου.
- Τοπικός αποκλεισμός της Λ. Κρυονερίου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Άγιο Στέφανο. Κατά τη διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται εναλλάξ ανά κατεύθυνση, από το ρεύμα κυκλοφορίας προς Κρυονέρι.
- Αποκλεισμός αριστερού τμήματος κλάδου εξόδου από Αθήνα προς Λαμία. Κατά τη διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

Μετά το πέρας των εργασιών η σήμανση θα αποσύρεται και η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά σε ολόκληρο το πλάτος του οδοστρώματος.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share