Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρήνος στην κηδεία του 19χρονου που σκοτώθηκε στη Χίο!

Το τελευταίο αντίο...

7 Αυγούστου 2019 18:10
Θρήνος στην κηδεία του 19χρονου που σκοτώθηκε στη Χίο!

Το τελευταίο αντίο σε κλίμα οδύνης είπαν σήμερα το μεσημέρι οι συγγενείς, οι φίλοι και η οικογένεια του στον άτυχο 19χρονο που άφησε την τελευταία του πνοή στις καλοκαιρινές του διακοπές στην Χίο όταν καταπλακώθηκε από μπασκέτα.

Συγκεκριμένα, ο άτυχος 19χρονος νεαρός έχασε τη ζωή του, όταν προσπάθησε να καρφώσει σε ένα γήπεδο μπάσκετ στην Δασκαλόπετρα Χίου, ωστόσο η μπασκέτα δεν άντεξε το βάρος του νεαρού και έσπασε με αποτέλεσμα να πέσει πάνω του.

Τραγικές φιγούρες του 19χρονου ήταν οι οικογένειά του, οι οποίοι έμαθαν εκ του τηλεφώνου πως το παιδί τους έχασε την ζωή του κατά την διάρκεια των διακοπών του.

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Αμαρουσίου είπαν συγγενείς και φίλοι το τελευταίο αντίο στον 19χρονο Σταύρο, ο οποίος σκοτώθηκε στη Χίο όταν καταπλακώθηκε από μπασκέτα, ενώ έπαιζε στο γηπεδάκι της Δασκαλόπετρας.

Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε σε κλίμα οδύνης με τραγικές φιγούρες τους γονείς του Σταύρου και τα τρία του αδέρφια, που δεν μπορούν να πιστέψουν πώς τον έχασαν από τη μία στιγμή στην άλλη, ενώ έκανε τις διακοπές του στο νησί.

Απομακρύνθηκε η φονική μπασκέτα που σκότωσε τον νεαρό στη Χίο (photos)

Απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους οι δύο μπασκέτες στο γήπεδο της Δασκαλόπετρας, στον Βροντάδο της Χίου στο πλαίσιο της διενέργειας της πραγματογνωμοσύνης, προκειμένου να διευκρινιστούν τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο του 19χρονου από το Μαρούσι. Τραγική φιγούρα η μητέρα του 19χρονου που καταπλακώθηκε από μπασκέτα!

Παρουσία της εισαγγελέως πρωτοδικών Χίου κ. Σπυριδούλας Σταυράτη, του δημάρχου κ. Μανώλη Βουρνού, του διευθυντή της τεχνικής υπηρεσίας κ. Λευτέρη Παπαλάνη και των τεχνικών συμβούλων του δήμου Χίου, ανέλαβαν το έργο της διερεύνησης οι δύο πραγματογνώμονες που ορίστηκαν από την αστυνομική διεύθυνση Χίου, η κ. Αργυρώ Τσικολή και ο κ. Γιάννης Μονιούδης.

Με την βοήθεια μηχανήματος απομακρύνθηκαν από τις βάσεις τους τόσο η αποκολληθείσα όσο και η άλλη μπασκέτα και έγινε διάνοιξη στον χώρο της βάσης, προκειμένου να διαπιστωθεί η κατασκευή σε ό,τι αφορά την σκυροδέτηση, καθώς και τον οπλισμό και την αγκύρωση των δύο μπασκετών.

Από τον δήμαρχο Χίου έγινε, επίσης, γνωστό, ότι δόθηκε εντολή στην τεχνική υπηρεσία να ξεκινήσουν οι διαδικασίες ελέγχου του συνόλου των μπασκετών που βρίσκονται στο νησί προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν προβλήματα ασφάλειάς τους.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share