Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Άνδρας έπεσε από τον Άγιο Γεώργιο στον Λυκαβηττό!

Συναγερμός!

7 Αυγούστου 2019 14:06
Άνδρας έπεσε από τον Άγιο Γεώργιο στον Λυκαβηττό!

Άνδρας έπεσε από τον Άγιο Γεώργιο στον Λυκαβηττό. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για ατύχημα ή για κάτι άλλο. Σοκ στην Κοζάνη: Άντρας έπεσε από τον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας!

Όλα έγιναν πριν από λίγη ώρα. Ο άνδρας περίπου 50 ετών έπεσε από μεγάλο ύψος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας έχει τις αισθήσεις του και επικοινωνεί με τους διασώστες που έχουν σπεύσει στο σημείο. Επί τόπου είναι 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα προκειμένου να γίνει επιχείρηση ανάσυρσης του άνδρα.

Κρήτη: Άνδρας έπεσε από βράχια!

'Ενας άνδρας στην Κρήτη έπεσε σε βραχώδη παραλία με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να χρειαστεί η συνδρομή της πυροσβεστικής.

Το συμβάν εκτυλίχθηκε στο Καλαμάκι του Δήμου Φαιστού με άντρες της πυροσβεστικής να σπεύδουν στο σημείο της πτώσης για να βοηθήσουν τον τραυματία.

Αφού κατάφεραν να τον προσεγγίσουν τον μετέφεραν σε σημείο ασφαλές ενώ στον ίδιο χώρο βρισκόταν και το ΕΚΑΒ με διασώστες να δίνουν αμέσως τις πρώτες βοήθειες.

Σοκ στο Ηράκλειο: Δίχρονο παιδί έπεσε από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας!

Στη Μονάδα εντατικής θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύονται δύο μικρά παιδιά μετά από ατυχήματα.

Το πρώτο είναι ένα δίχρονο αγοράκι, το οποίο άγνωστο πως, έπεσε από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας στο Πέραμα Μυλοποτάμου το βράδυ της Κυριακής. Να σας θυμίσουμε το Σοκ στη Σαλαμίνα: Χτύπησαν με το αμάξι 14χρονο και τον εγκατέλειψαν!

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης και από εκεί, εσπευσμένα τα μεσάνυχτα, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένο και σε καταστολή, αφού υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Το δεύτερο περιστατικό αφορά επίσης σε αγοράκι από το Ηράκλειο, επίσης περίπου δύο ετών, το οποίο έπεσε από το καρεκλάκι του μέσα στο σπίτι. Και αυτό νοσηλεύεται διασωληνωμένο και σε καταστολή.

Ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιάννης Φανουργιάκης, το νοσοκομείο δέχεται, τους καλοκαιρινούς μήνες, πολλά περιστατικά με παιδιά τα οποία τραυματίζονται σε διάφορα ατυχήματα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share