Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ανατροπή στην εξαφάνιση της 34χρονης στην Ικαρία - Κάποιος άνοιξε το κινητό της αστροφυσικού!

Θρίλερ!

7 Αυγούστου 2019 07:14
Ανατροπή στην εξαφάνιση της 34χρονης στην Ικαρία - Κάποιος άνοιξε το κινητό της αστροφυσικού!

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση με την εξαφάνιση της 34χρονης Βρετανίδας αστροφυσικού Natalie Christopher στην Ικαρία, όπου βρισκόταν για διακοπές στην Ικαρία με τον Κύπριο σύντροφό της, καθώς παρατηρήθηκε δραστηριότητα του κινητού της. Εξαφάνιση 34χρονης στην Ικαρία: Οι φωνές το προηγούμενο βράδυ, το σεντόνι στον καναπέ και το στίγμα του κινητού της!

Η 34χρονη μίλησε για τελευταία φορά με το σύντροφό της το πρωί της Δευτέρας, ενημερώνοντάς τον πως είχε πάει για τρέξιμο, όμως στην συνέχεια δεν έδωσε σήμα ζωής ούτε απάντησε σε μετέπειτα κλήσεις.

Ωστόσο, το κινητό της Αγγλίδας αστροφυσικού φάνηκε ανοικτό πάλι σήμερα το πρωί, καθώς εξέπεμψε σήμα στην Ικαρία σχεδόν ένα 24ωρο μετά την δήλωση εξαφάνισης της, προκαλώντας την έκπληξη των αστυνομικών που χειρίζονται την υπόθεση.

Οι Αρχές έστειλαν δύο μηνύματα SMS στον αριθμό, τα οποία όμως έμειναν αναπάντητα. Από την προσπάθεια γεωεντοπισμού, βρέθηκαν δύο στίγματα εκπομπής σε διαφορετικά σημεία της Ικαρίας.

Για την ώρα δεν είναι γνωστό αν το κινητό της το έχει ανοίξει η ίδια ή κάποιος άλλος.

Όπως μετέδωσε νωρίτερα ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, το κλιμάκιο αξιωματικών της Ασφάλειας Σάμου και της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών που κατέφτασαν εσπευσμένα στο νησί, εκτός από τους Φούρνους Ικαρίας εντόπισαν άλλο ένα σημείο από το οποίο εξέπεμψε το κινητό της εξαφανισμένης γυναίκας.

Ωστόσο οι συντεταγμένες δεν αποκαλύπτονται, καθώς αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει την εξέλιξη των ερευνών. Από τη στιγμή πάντως που έκλεισε η κεραία των Φούρνων (σ.σ από την οποία καλύπτεται και η Ικαρία), το σήμα οδηγεί σε πολύ συγκεκριμένη περιοχή.

Το θρίλερ της εξαφάνισης περιπλέχθηκε περισσότερο όταν οι αστυνομικοί που εξερεύνησαν το δωμάτιο, εντόπισαν αιματοβαμμένα χαρτομάντηλα στο μπάνιο. Λίγο αργότερα τα στελέχη του γραφείου της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Σάμου, ανίχνευσε τρεις κηλίδες αίματος πάνω στο μαξιλάρι που χρησιμοποιούσε η 34χρονη αστροφυσικός.

Ο σύντροφός της ανέφερε στην κατάθεσή του πως το βράδυ της Κυριακής, άνοιξε η μύτη της 34χρονης, η οποία πήγε στην τουαλέτα και χρησιμοποίησε χαρτομάντηλα για να σταματήσει την ρινορραγία της. Οι αστυνομικοί από τα ευρήματα προσπαθούν να διαπιστώσουν αν η ρινορραγία προκλήθηκε από φυσικά αίτια ή από κάποιο χτύπημα.

Επίσης, εντοπίστηκαν φαρμακευτικά δισκία, καθώς σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 35χρονη το τελευταίο χρονικό διάστημα λάμβανε φαρμακευτική αγωγή, την οποία είχε συστήσει ο γιατρός που την παρακολουθούσε.

Σημειώνεται, πως η αστροφυσικός έφθασε στις 3 Αυγούστου στην Ικαρία, στην περιοχή Κεραμέ, συνοδευόμενη από τον 38χρονο Κύπριο σύντροφό της για ολιγοήμερες διακοπές. Το ζευγάρι προγραμμάτιζε να αναχωρήσει τη Δευτέρα για την Κύπρο μέσω Αθήνας.

Τέλος, στις εναέριες έρευνες εκτός από το ελικόπτερο της Πολιτικής Προστασίας προστέθηκε και αυτό της ΕΛ.ΑΣ., ενώ κλιμάκια αστυνομικών και στελεχών του πυροσβεστικού και λιμενικού σώματος συνεχίζουν τις επίγειες έρευνες.

Εξαφάνιση 34χρονης στην Ικαρία: Βρήκαν κηλίδες αίματος στο κρεβάτι του ξενοδοχείου!

Ένα νέο στοιχείο στην υπόθεση εξαφάνισης της 34χρονης Βρετανίδας αστροφυσικού στην Ικαρία, έρχεται στο φως. Αυτή είναι η 34χρονη αστροφυσικός που αγνοείται στην Ικαρία (photo)

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές από την Αστυνομία, κατά την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. στο δωμάτιο του ζευγαριού στο ξενοδοχείο της Ικαρίας, βρέθηκαν κηλίδες αίματος. Το αίμα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, προέρχεται από ρινορραγία και αυτό που μένει να εξακριβώσουν οι αρχές είναι αν προέρχεται από κάποια φυσική ρινορραγία ή μετά από χτύπημα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα γίνει εξέταση DNA στα ευρήματα, ενώ έχει ζητηθεί και άρση τηλεφωνικού απορρήτου του συντρόφου της 34χρονης αστροφυσικού, ώστε να εξακριβωθούν οι τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε τις κρίσιμες ώρες της εξαφάνισης της.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share