Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Εξαφάνιση 34χρονης στην Ικαρία: Οι φωνές το προηγούμενο βράδυ, το σεντόνι στον καναπέ και το στίγμα του κινητού της!

Εξελίσσεται σε θρίλερ!

6 Αυγούστου 2019 19:36
Εξαφάνιση 34χρονης στην Ικαρία: Οι φωνές το προηγούμενο βράδυ, το σεντόνι στον καναπέ και το στίγμα του κινητού της!

Σε «θρίλερ» εξελίσσεται η εξαφάνιση της 34χρονης αστροφυσικού στην Ικαρία, με τις Αρχές να ψάχνουν παντού για τη γυναίκα που ήταν για διακοπές με τον σύντροφό της στο νησί. Αυτή είναι η 34χρονη αστροφυσικός που αγνοείται στην Ικαρία (photo)

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, όπου έμενε η γυναίκα με τον σύντροφό της, Θοδωρής Θεοδωράκης μίλησε σε κυρπιακό μέσο και έδωσε περαιτέρω πληροφορίες, για τη μυστήρια εξαφάνιση της 35χρονης Αγγλοκύπριας, μόνιμης κατοίκου Κύπρου, στο νησί της Ικαρίας.

Σχετικά με το εάν όντως έχουν εντοπιστεί κηλίδες αίματος στο δωμάτιο που διέμενε η Αγγλοκύπρια με τον σύντροφο της, επιβεβαίωσε την είδηση τονίζοντας τα εξής:

«Όντως εντοπίστηκαν λίγες κηλίδες αίματος σε τρία διαφορετικά σημεία. Εντοπίστηκαν λίγες κηλίδες αίματος στο μαξιλάρι, στο σεντόνι καθώς και μπροστά από τον καθρέφτη», είπε ο ξενοδόχος.

Πάντως ο κ. Θεοδωράκης ξεκαθάρισε ότι οι κηλίδες αίματος δεν παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια, σύμφωνα με τη δική του εκτίμηση, καθώς ήταν πάρα πολύ λίγες σε συγκεκριμένα σημεία. «Μάλλον θα πρόκειται για ρινορραγία», είπε χαρακτηριστικά.

Εντύπωση προκαλούν πάντως όσα ανέφερε η καμαριέρα του ξενοδοχείου στον ξενοδόχο καθώς και την Αστυνομία:

«Άκουσα κάποιες φωνές το προηγούμενο βράδυ. Σε έλεγχο μου στο δωμάτιο διαπίστωσα ότι υπήρχε σεντόνι απλωμένο στον καναπέ του υπνοδωματίου, κάτι που ίσως παραπέμπει στο συμπέρασμα ότι το ζευγάρι κοιμήθηκε σε ξεχωριστούς χώρους το προηγούμενο βράδυ», είπε η καμαριέρα στον ξενοδόχο Θεοδωρή Θεοδωράκη.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με τον ξενοδόχο, το στίγμα του κινητού τηλεφώνου της 35χρονης αγνοούμενης εντοπίστηκε στο απέναντι νησί που λέγεται «Φούρνοι». «Για να φτάσεις στο εν λόγω νησί πρέπει απαραιτήτως να χρησιμοποιήσεις καράβι. Ωστόσο κάποτε όντως υπάρχει μπέρδεμα, καθώς έχουμε πολύ κοντά μας κεραίες κινητής τηλεφωνίας που προκαλούν παρεμβολές».

Εξαφάνιση 34χρονης στην Ικαρία: Βρήκαν κηλίδες αίματος στο κρεβάτι του ξενοδοχείου!

Ένα νέο στοιχείο στην υπόθεση εξαφάνισης της 34χρονης Βρετανίδας αστροφυσικού στην Ικαρία, έρχεται στο φως. Αυτή είναι η 34χρονη αστροφυσικός που αγνοείται στην Ικαρία (photo)

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές από την Αστυνομία, κατά την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. στο δωμάτιο του ζευγαριού στο ξενοδοχείο της Ικαρίας, βρέθηκαν κηλίδες αίματος. Το αίμα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, προέρχεται από ρινορραγία και αυτό που μένει να εξακριβώσουν οι αρχές είναι αν προέρχεται από κάποια φυσική ρινορραγία ή μετά από χτύπημα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα γίνει εξέταση DNA στα ευρήματα, ενώ έχει ζητηθεί και άρση τηλεφωνικού απορρήτου του συντρόφου της 34χρονης αστροφυσικού, ώστε να εξακριβωθούν οι τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε τις κρίσιμες ώρες της εξαφάνισης της.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share