Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Συνετρίβη αεροσκάφος πασίγνωστης τραγουδίστριας! Τυλίχτηκε στις φλόγες! (photos-video)

Σοκ!

6 Αυγούστου 2019 18:13
Συνετρίβη  αεροσκάφος πασίγνωστης τραγουδίστριας! Τυλίχτηκε στις φλόγες!  (photos-video)

Ένα αεροπλάνο που μετέφερε την ποπ σταρ, Pink, για την περιοδεία της, είχε ανώμαλη προσγείωση στη Δανία, αλλά ευτυχώς κανένας δεν τραυματίστηκε. Σε ιδιωτική κλινική πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια: Δίνει μάχη με την νευρική ανορεξία!

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια δεν ήταν μέσα στο αεροσκάφος, αλλά η αστυνομία ανέφερε ότι το ιδιωτικό της τζετ τυλίχτηκε στις φλόγες μετά από αναγκαστική προσγείωση στο Aarhus, της δυτικής Δανίας το βράδυ της Δευτέρας. Οι αρχές, επίσης, δεν ανέφεραν ότι η Pink βρισκόταν μέσα στο αεροσκάφος.

Μέχρι στιγμής, η αστυνομία δεν έχει ανακοινώσει τα αίτια του ατυχήματος. Τα δέκα άτομα που βρισκόντουσαν στο αεροπλάνο, συμπεριλαμβανομένου και του Γερμανού πιλότου, έδωσαν συνέντευξη στον Νορβηγικό Τύπο.

Η Pink, η οποία στο παρελθόν έχει κερδίσει τρία Grammy, θα πραγματοποιήσει συναυλία την Τετάρτη στο Horsens, πόλη που βρίσκεται νοτιότερα του Aarhus. Μερικές από τις πιο μεγάλες της επιτυχίες είναι: «What About Us» και «Just Give Me A Reason», ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη παγκόσμια περιοδία της με τίτλο «Beautiful Trauma».

Στο νοσοκομείο διάσημη τραγουδίστρια!

Γνωστή τραγουδίστρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς έχασε την όρασή της!

Τι συνέβη και για ποια πρόκειται;

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η Mel B, καθώς έχασε την όρασή της στο δεξί μάτι, λίγες μόλις εβδομάδες μετά την ακύρωση της περιοδείας των Spice Girls.

Η 43χρονη τραγουδίστρια σύμφωνα με την Dailymail έφθασε στο νοσοκομείο του Λονδίνου Moorfields Eye Hospital και είπε στο νοσηλευτικό προσωπικό ότι τυφλώθηκε εντελώς και ότι δεν μπορούσε να δει τίποτα.,

Η Mel έχει χάσει την όρασή της από το αριστερό μάτι λόγω μιας επέμβασης λέιζερ που είχε κάνει πριν από 20 χρόνια και απέτυχε.

Θρήνος για γνωστή τραγουδίστρια - Πέθανε στα 24 της η αγαπημένη της ανιψιά!

Στα 24 της έφυγε από τη ζωή η ανιψιά της Τόνι Μπράξτον, καθώς φέρεται να είχε πρόβλημα στην καρδιά. Η Λόρεν, γνωστή ως Λόλο σε φίλους και συγγενείς, βρέθηκε αναίσθητη στο σπίτι της στο Μέριλαντ.


Ο πατέρας της είναι ο αδερφός του πατέρα της διάσημης τραγουδίστριας, Μάικλ Κόνραντ Μπράξτον Τζούνιορ. Ο ίδιος είπε στο ΤΜΖ ότι η κόρη του πέθανε από πρόβλημα στην καρδιά αλλά ακόμη δεν έχει δημοσιοποιηθεί ποιο ήταν το ακριβές πρόβλημα. Η Τόνι έδινε συναυλία στο Τρινιντάντ και Τομπάγκο και αναμένεται να επιστρέψει.

Δεν έχει διευκρινιστεί αν η Λόλο ζούσε μόνη της ή με τον πατέρα της. Οι Πρώτες βοήθειες εκλήθησαν στο σπίτι γύρω στο μεσημέρι και οι νοσηλευτές απλώς διαπίστωσαν τον θάνατό της. Ο πατέρας της είναι τραγουδιστής και συνθέτης ενώ εμφανίζεται και στο reality show της οικογένειας "Braxton Family Values".

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share