Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Συναγερμός! Φωτιά στα Γιάννενα!

Σε δύσβατη περιοχή!

6 Αυγούστου 2019 16:29
Συναγερμός! Φωτιά στα Γιάννενα!

Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη από το μεσημέρι της Τρίτης στην περιοχή Σιστρούνι του δήμου Δωδώνης Ιωαννίνων. Φωτιά στο Ξυλόκαστρο!

Η πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση, σε δύσβατη ορεινή περιοχή και επιχειρεί, κυρίως, το πεζοπόρο τμήμα της πυροσβεστικής, μαζί με τα 2 PZL που έχουν σηκωθεί.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της πυροσβεστικής, δεν απειλείται κατοικημένη περιοχή.

Φωτιά στη Θεσσαλονίκη!

Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 9 το πρωί κοντά σε εγκατάσταση ζωικού κεφαλαίου στην κοίτη του Γαλλικού ποταμού, στην περιοχή του Καλοχωρίου στη Θεσσαλονίκη. Να σας υπενθυμίσουμε την Φωτιά στην Ηλεία!

Η φωτιά καίει άχυρο και στην περιοχή επιχειρούν τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής με 12 πυροσβέστες.

Από τη φωτιά, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν κινδυνεύουν άλλες παρακείμενες εγκαταστάσεις ή κατοικημένες περιοχές.

Φωτιά σε σπίτι στην Κοζάνη (Video)

Φωτιά σε διαμέρισμα στην Κοζάνη αναστάτωσε λίγο μετά τις 11 το πρωί τη γειτονιά στη συμβολή των οδών Γκέρτσου και Ολύμπου, στην Κοζάνη. Φωτιά σε εξέλιξη στον Καρατζά Αργολίδας!

Η φωτιά προκλήθηκε από άγνωστη, προς το παρόν, αιτία, σε διαμέρισμα του 2ου ορόφου, μέσα στο οποίο βρισκόταν ένας άντρας ηλικίας 50-55 ετών περίπου, ο οποίος και κινδύνεψε από τις αναθυμιάσεις.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, αφού ειδοποιήθηκε από γείτονες, έφτασε η Πυροσβεστική Υπηρεσία με δυο οχήματα, ενώ περιπολικό της τροχαίας έφτασε επίσης αμέσως για να ρυθμίσει την κυκλοφορία στην οδό Γκέρτσου.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον ένοικο του διαμερίσματος,ο οποίος μεταφέρθηκε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και, ευτυχώς, είχε τις αισθήσεις του.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share