Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αναστάτωση σε στρατόπεδο της Θήβας - Λιποθύμησαν φαντάροι!

Τι συνέβη;

6 Αυγούστου 2019 13:39
Αναστάτωση σε στρατόπεδο της Θήβας - Λιποθύμησαν φαντάροι!

Ένα πρωτοφανές περιστατικό, μαζικών λιποθυμιών σε στρατόπεδο της Θήβας καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων «Σπάρτακος». Θρίλερ στην Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε πτώμα σε στρατόπεδο!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία ο διοικητής του Κέντρου Εκπαίδευσης Πυροβολικού φέρεται να διέταξε εκατοντάδες φαντάρους να κάνουν πρόβα παρέλασης επί τρεις ώρες, εν όψει της τελετής Ορκωμοσίας. Σύμφωνα με τους καταγγέλοντες μάλιστα οι πρόβες διεξήχθησαν από τις 10:00 το πρωί έως τη 1:00 το μεσημέρι, υπό συνθήκες καύσωνα με αποτέλεσμα 15 φαντάροι να λιποθυμήσουν.

Οι φαντάροι δεν είχαν ούτε νερό

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο «Σπάρτακος», μόλις τελείωσε η πρόβα, οι φαντάροι που έσπευσαν να προμηθευτούν νερό, βρήκαν το ΚΨΜ (Κέντρο Ψυχαγωγίας Μονάδας) κλειστό.

Πληροφοριακά το περιστατικό φέρεται να έλαβε χώρας στις 19 Ιουλίου, ημερομηνία που το θερμόμετρο χτύπησε... κόκκινο σε αρκετές περιοχές της χώρας. Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημη αντίδραση από το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ) για το περιστατικό.

Ατύχημα σε στρατόπεδο στον Λαγκαδά! Στο νοσοκομείο το προσωπικό...

Ένα ατύχημα συνέβη σε στρατόπεδο στον Λαγκαδά, το μεσημέρι της Τρίτης, με ερπυστριοφόρο όχημα.

Το όχημα εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τοίχο. Το ατύχημα συνέβη κατά τη διάρκεια μηχανοδήγησης, εντός μονάδας που εδρεύει στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Μετά το ατύχημα, το προσωπικό διακομίσθηκε στο 424 Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης προκειμένου να διενεργηθούν εξετάσεις για προληπτικούς λόγους, ανέφερε σε ανακοίνωσή του για το συμβάν το ΓΕΣ.

Τραγικό ατύχημα στην Θήβα: Τρένο παρέσυρε και ακρωτηρίασε άντρα!

Το τραγικό ατύχημα συνέβη το βράδυ της Δευτέρας κοντά στο Σταθμό της Θήβας.

Φοβερό ατύχημα με παράσυρση ενός νεαρού άνδρα από εμπορική αμαξοστοιχία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ,σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Δευτέρας (24/6) στην 101η χ/θ του σιδηροδρομικού δικτύου Αθήνας - Θεσσαλονίκης στο ύψος της Θήβας.

Άγνωστο για ποιο λόγο ένας 34χρονος άνδρας κάτοικος του καταυλισμού Πυρίου, προσπάθησε να διασχίσει τη σιδηροδρομική γραμμή και παρασύρθηκε από το τρένο που είχε προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Θήβας, όπου διαπιστώθηκε ο σοβαρός τραυματισμός του και χρειάστηκε η μεταφορά του στον Ευαγγελισμό όπου και νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του, ωστόσο ακρωτηριάστηκε στο δεξί κάτω άκρο.

Ο οδηγός της αμαξοστοιχίας υπεβλήθη σε αλκοτέστ με αρνητικά αποτελέσματα και λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα αναχώρησε για τον προορισμό της.

Προανάκριση για το τραγικό συμβάν διενεργεί το ΑΤ Θηβών.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share