Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συναγερμός: Αγνοείται 22χρονος που έπεσε στα νερά του Μόρνου!

Ερευνες από ξηράς στο ορμητικό ρεύμα!

5 Αυγούστου 2019 08:14
Συναγερμός: Αγνοείται 22χρονος που έπεσε στα νερά του Μόρνου!

Ένας νεαρός άνδρας Πακιστανικής καταγωγής 22 ετών αγνοείται από τις 16:30’ το απόγευμα της Κυριακής (4/8), όταν έπεσε στο κανάλι του ποταμού Μόρνου που τροφοδοτεί τις μονάδες επεξεργασίας της ΕΥΔΑΠ πλησίον του Μελισσοχωρίου Θηβών.

Ο νεαρός, θέλησε να πλύνει τα χέρια του στο νερό και φαίνεται ότι γλίστρησε και έπεσε μέσα παρασυρόμενος από τα ορμητικά ρεύματα. Ενώ να σας θυμίσουμε τους δύο θανάτους λουόμενων ποθ σκόρπισαν θλίψη σε Χίο και Κόρινθο!

Για 100 περίπου μέτρα αυτόπτες μάρτυρες, κατέθεσαν ότι τον έβλεπαν να κουνάει τα χέρια του και να προσπαθεί να πιαστεί από κάπου πριν χαθεί από το οπτικό τους πεδίο.

Κλιμάκια από την ΠΥ Θηβών και ΠΥ Οινοφύτων, καθώς και άνθρωποι της αστυνομίας και φίλοι του αγνοούμενου, «χτένισαν» το κανάλι με αρνητικό μέχρι στιγμής αποτέλεσμα.

Οι έρευνες σε αυτό το σημείο μπορούν να γίνουν μόνο με το φως της ημέρας και η όποια προσπάθεια θα συνεχιστεί τη Δευτέρα το πρωί. Ωστόσο κάθε ώρα που περνάει μικραίνει κι άλλο τις πιθανότητες να βρεθεί ο 22χρονος ζωντανός.

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Θανατηφόρα πτώση 42χρονης από μπαλκόνι!

Τραγικό θάνατο βρήκε χθες το βράδυ μια 42χρονη γυναίκα στην περιοχή της Καλαμαριάς, στηΘεσσαλονίκη.

Γύρω στις 12 τα μεσάνυχτα η γυναίκα βρέθηκε στο κενό από μπαλκόνι τετάρτου ορόφου, με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αυτοκτονία. Να σας υπενθυμίσουμε την Τραγωδία στην Χίο: Μπασκέτα αποκολλήθηκε και σκότωσε 19χρονο!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share