Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σοκ: Παιδί έπεσε από μπαλκόνι! Συνελήφθη ένας έφηβος!

Τι ακριβώς συνέβη;

4 Αυγούστου 2019 18:43
Σοκ: Παιδί έπεσε από μπαλκόνι! Συνελήφθη ένας έφηβος!

Απίστευτο αυτό που συνέβη στο Λονδίνο όταν ένα παιδί έπεσε από το μπαλκόνι 10ου ορόφου! Η αστυνομία εκκένωσε την πινακοθήκη!

Στη σύλληψη ενός εφήβου προχώρησε η αστυνομία του Λονδίνου την Κυριακή, καθώς θεωρείται ύποπτος για την πτώση ενός παιδιού «από σημαντικό ύψους», στην πινακοθήκη μοντέρνας τέχνης, Tate, της βρετανικής πρωτεύουσας. Να σας θυμίσουμε: Ανήλικος έπεσε από φωταγωγό!

Το τραυματισμένο παιδί, που σύμφωνα με μάρτυρες, έπεσε από μπαλκόνι 10ου ορόφου του κτιρίου, έχει μεταφερθεί με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο της περιοχής κι αναμένεται ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του.

Στα πρώτα λεπτά μετά το συμβάν, η αστυνομία έθεσε τον χώρο σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κι απαγ΄λορευσε στους επισκέπτες να εισέλθουν ή να εγκαταλείψουν την πινακοθήκη. Λίγη ώρα αργότερα, η πινακοθήκη εκκενώθηκε.

«Οι αξιωματικοί βρίσκονται κοντά στην πινακοθήκη Tate Modern μετά από ένα περιστατικό το απόγευμα της Κυριακής» δήλωσε σχετικά η Μητροπολιτική Αστυνομία.

Σε συναγερμό το Λονδίνο: Φωτιά σε εμπορικό κέντρο!

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε το πρωί της Δευτέρας σε εμπορικό κέντρο του Ανατολικού Λονδίνου στην περιοχή Γουάλθαμστοου.

Περισσότεροι από 120 πυροσβέστες με 20 οχήματα βρίσκονται στο σημείο και δίνουν μάχη με τις φλόγες, προσπαθώντας να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά, για να μην επεκταθεί στα κτίρια που βρίσκονται στην περιοχή. Σύμφωνα με την Μητροπολιτική Αστυνομία ανέφερε ότι οι αρχές κλήθηκαν στο σημείο στις 7:50 το πρωί και ότι δεν έχουν αναφερθεί τραυματίες, ενώ χαρακτήρισε το συμβάν σαν ένα «πολύ σοβαρό περιστατικό»

Να σας θυμίσουμε τη φωτιά που ξέσπασε σε κατοικία στην Εύβοια!

Όπως αναφέρει η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λονδίνου, στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβέστες από πέντε πυροσβεστικούς σταθμούς της βρετανικής πρωτεύουσας, ενώ έχουν αποκλειστεί γύρω δρόμοι. Η διοίκηση του εμπορικού κέντρου αναφέρθηκε σε αυτό το περιστατικό μέσω Twitter, γράφοντας: «Το κέντρο είναι προσωρινά κλειστό για το κοινό, εξαιτίας ενός σοβαρού περιστατικού. Θα επανέλθουμε όταν έχουμε νεότερα».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share