Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Άγριο ξύλο στην Αντίπαρο - Πως «εμπλέκεται» ο γιος του Τομ Χανκς (Video)

Απίστευτες σκηνές

4 Αυγούστου 2019 11:51
Άγριο ξύλο στην Αντίπαρο - Πως «εμπλέκεται»  ο γιος του Τομ Χανκς (Video)

Μάρτυρας ενός σοβαρού επεισοδίου ξυλοδαρμού, έγινε στην Αντίπαρο ο γιος του Τομ Χανκς, Τσετ. Ο Τομ Χανκς τραγούδησε το «Μάτια βουρκωμένα» και δήλωσε υπερήφανος που είναι Έλληνας! (Video)

Ο γιος του δημοφιλούς ηθοποιού, ο οποίος βρισκόταν στην Αντίπαρο για τις καλοκαιρινές διακοπές του, κατέγραψε με το κινητό του έναν άνδρα να παρεμβαίνει σε μία διαμάχη μεταξύ ενός τουρίστα και ενός περαστικού.

Ο άνθρωπος που βρισκόταν μαζί με τον γιο του πασίγνωστου ηθοποιού, ακούγεται να λέει στο βίντεο πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι αστυνομικός. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται πράγματι για αστυνομικό, ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Οπως δείχνει το βίντεο, ο συγκεκριμένος άνδρας άρχισε να ξυλοκοπεί άγρια τον νεαρό και να μην σταματάει παρά την επέμβαση των περαστικών που προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν.

Είδηση σοκ: Γνωστός ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του!

Ο γιος του γνωστού ηθοποιού δήλωσε στις Αρχές πως βρήκε τον πατέρα του νεκρό στο υπνοδωμάτιό του, πεσμένο στο πάτωμα δίπλα από το κρεβάτι του.

Σε ηλικία 76 ετών “έφυγε” από τη ζωή ο Jessie Lawrence Ferguson. Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Ο Jessie Lawrence Ferguson γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Bronx της Νέας Υόρκης κι έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τον ρόλο του διεφθαρμένου αστυνομικού στην ταινία “Boyz N The Hood” του 1991.

Ξεκίνησε την καριέρα του το 1979 στην τηλεοπτική σειρά “Starsky and Hutch” και έκτοτε είχε παίξει σε δεκάδες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

Θλίψη: Nεκρός 16χρονος από ανακοπή καρδίας!

Θλίψη έχει σκορπίσει στα Τρίκαλα η είδηση του θανάτου ενός 16χρονου αγοριού που έχασε τη ζωή του μετά από ανακοπή που υπέστη ενώ βρισκόταν στο σπίτι του το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου.

Ο άτυχος νεαρός αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία και κατέρρευσε λίγο μετά τις 10 το βράδυ.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, αλλά ήδη ήταν αργά. Το άτυχο παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό έκαναν ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν για να το επαναφέρουν στη ζωή χωρίς, όμως, αποτέλεσμα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share