Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φωτιά στην Αττική!

Στο σημείο επιχειρούν 10 πυροσβέστες!

3 Αυγούστου 2019 18:12
Φωτιά στην Αττική!

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα του Σαββάτου στο Διόνυσο Αττικής!

Φωτιά σε εξέλιξη από το απόγευμα την περιοχή του Γερμανικού Στρατιωτικού Νεκροταφείου στον Διόνυσο. Φωτιά όμως ξέσπασε και στον Ασπρόπυργο σήμερα!

Στο σημείο έσπευσαν 5 οχήματα της Πυροσβεστικής με 10 πυροσβέστες, ενώ στις προσπάθειες συνδράμουν κι εθελοντές.

Συναγερμός στην Αρχαία Ολυμπία! - Δόθηκε εντολή εκκένωσης του οικισμού!

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αρχαία Ολυμπία μετά την ανεξέλεγκτη φωτιά που ξέσπασε! Δόθηκε εντολή εκκένωσης του οικισμού!

Στο σημείο δίνουν μάχη με τις φλόγες ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Ειδικότερα, 33 οχήματα με 73 πυροσβέστες και 39 άτομα πεζοπόρο.

Παράλληλα, από αέρος επιχειρούν 3 αεροσκάφη Καναντέρ, 2 Πέτζελ και 2 ελικόπτερα, ενώ στο σημείο βρίσκονται και υδροφόρες του δήμου.

Μεγάλη αναζωπύρωση έχουμε αυτή την ώρα στην πυρκαγιά στον Ξηρόκαμπο. Σύμφωνα με πληροφορίες η πυρκαγιά μαίνεται ανεξέλεγκη και δόθηκε εντολή εκκένωσης του Ξηρόκαμπου.

Το έργο της είναι δύσκολο καθώς πνέουν άνεμοι. Σύμφωνα με το ilialive.gr, στην περιοχή βρίσκεται ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας και νεοεκλεγείς δήμαρχος Αρχ. Ολυμπίας Γιώργος Γεωργιόπουλος και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Απόστολος Μαρτζάκλης.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν καεί τρία στρέμματα δάσους.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Θλίψη στην Καρδίτσα: Νεκρός 17χρονος με μηχανάκι!

Σεισμός στα Καλάβρυτα!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις στο Athensmagazine.gr.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share