Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τρόμος για τον Καλλιάνο! Στο στόχαστρο διαρρηκτών ο βουλευτής (photo)

Το μήνυμά του

3 Αυγούστου 2019 12:07
Τρόμος για τον Καλλιάνο!  Στο στόχαστρο διαρρηκτών ο βουλευτής (photo)

Την απόπειρα αγνώστων κουκουλοφόρων να διαρρήξουν το σπίτι του στη Γλυφάδα έκανε γνωστή μέσα από τη σελίδα του στο Facebook o μετεωρολόγος και βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Καλλιάνος. Γιάννης Καλλιάνος: Αυτή είναι η πανέμορφη σύντροφός του!

Με κατσαβίδια θέλησαν να ανοίξουν την πόρτα της εισόδου, αλλά δεν τα κατάφεραν διότι έπεσαν στην αντίληψη των γειτόνων του βουλευτή.

Η ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου Χθες προσπάθησαν να διαρρήξουν το σπίτι μου στη Γλυφάδα στις 9 το βράδυ. Ήταν 4-5 κουκουλοφόροι με φακούς (απ' ότι μου είπαν οι γείτονες), με ένα λευκό Fiat Punto που περίμενε απ' έξω. Με κατσαβίδια θέλησαν να ανοίξουν την πόρτα της εισόδου (την έχουν μισοσπάσει) αλλά δεν τα κατάφεραν διότι οι γείτονες τους είδαν και τους φώναξαν να φύγουν.

1. Μου κάνει εντύπωση που ήταν τόσοι πολλοί κουκουλοφόροι μαζί έξω από το σπίτι μου.

2. Μου κάνει εντύπωση πως ενώ σχεδόν δεν είχε πέσει ακόμη ο ήλιος, εκείνοι δεν λογάριασαν κανέναν γείτονα που ήταν έξω στα διπλανά μπαλκόνια.

3. Έχω κάνει τις σχετικές καταθέσεις, έχουν παρθεί όλα τα στοιχεία για τα δακτυλικά αποτυπώματα και έχουν τραβηχτεί οι φωτογραφίες από τη μεριά της αστυνομίας.

4. Έχουν καταγραφεί τα πάντα με κάμερες και ήδη τα έχει η αστυνομία και η ασφάλεια.

Θέλω να δώσω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια και να ευχαριστήσω από καρδιάς την Ελληνική Αστυνομία γιατί ήρθε στο σπίτι μου μόλις 3 λεπτά -το πολύ- μετά το τηλεφώνημα που δέχτηκε. Ειλικρινά τους ευχαριστώ!

ΥΓ : Δυστυχώς αλλά η εγκληματικότητα ακόμη και στη Γλυφάδα έχει φτάσει στο απροχώρητο (έχουν διαρρήξει πλέον όλα τα σπίτια της γειτονιάς μου, μόνο το δικό μου έμενε...). Φανταστείτε τι τραβάνε οι συμπολίτες μας που μένουν σε πραγματικά δύσκολες περιοχές της Αθήνας...

Χθες προσπάθησαν να διαρρήξουν το σπίτι μου στη Γλυφάδα στις 9 το βράδυ. Ήταν 4-5 κουκουλοφόροι με φακούς (απ' ότι μου...

Posted by Γιάννης Καλλιάνος - Giannis Kallianos on Saturday, August 3, 2019

Φοβερός καβγάς μεταξύ Καλλιάνου-Μεγαλοοικονόμου: Δείτε τι ειπώθηκε!

Ο καβγάς ξεκίνησε για την έδρα που κατείχε κάποτε στην Ένωση Κεντρώων η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε καβγά κατέληξε η κοινή παρουσία σε τηλεοπτικό στούντιο του υποψήφιου βουλευτή με τη ΝΔ Γιάννη Καλλιάνου με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιάννης Καλλιάνος κλήθηκε να εξηγήσει τι είχε συμβεί με την έδρα στην Ένωση Κεντρώων που κατείχε η κυρία Μεγαλοοικονόμου.

Μετά την ανταλλαγή των πρώτων «πυρών» σχετικά με το θέμα, ο Γιάνης Καλλιάνος είπε προς την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «οφείλετε να μην βάζετε πράγματα στο στόμα που δεν έχω πει. Δεν ξέρετε τον εαυτό μου καλύτερα από μένα».

Τη φράση αυτή η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου τη θεώρησε «χτύπημα κάτω από τη μέση» απαντώντας «ξέρεις γιατί έφυγες; Γιατί ξέρεις μετεωρολογία; Είσαι μετεωρολόγος ή μαθηματικός; Οι μετεωρολόγοι και οι δημοσκόποι είναι εκτός πραγματικότητας. Αν θέλετε χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, ξέρω να τα δίνω κι εγώ».

«Δεν ήρθα εδώ για να τσακωθώ και να ξεφτιλιστώ, όπως ξεφτιλίζεστε εσείς. Εδώ και 3,5 χρόνια κάνω μια προσπάθεια...» απάντησε ο Γιάννης Καλλιάνος με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να επιμένει στις προσωπικές επιθέσεις: «δεν είναι μετεωρολόγος, το γράφουν τα σάιτ. Μαθηματικός είναι, δεν είναι πιστοποιημένος μετεωρολόγος. Κι εγώ είμαι αστροναύτης».

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ υπενθύμισε αρχικά για την αποχώρησή του από την Ένωση Κεντρώων ότι «εγώ έκανα δήλωση, ότι δεν είμαι σκίουρος να γαντζώνομαι από καρέκλες, δεν δέχομαι τέτοια δώρα» και πέρασε στην αντεπίθεση: «σε ό,τι αφορά τη μετεωρολογία και το αν είμαι μετωρολογος, η κυρία Μεγαλοοικονόμου φαίνεται ότι ξέρει τι γράφει το πτυχίο μου, τι ειδίκευση έχει το μεταπτυχιακό μου... Είστε 70 χρονών γυναικά και σας παίζει το ράδιο αρβύλα όλη μέρα. Μπαίνετε στα κανάλια και γελάνε τα στούντιο, γελάει όλη η Ελλάδα.

Η αναφορά στην ηλικία της, προκάλεσε νέα έκρηξη της βουλετού του ΣΥΡΙΖΑ που κατηγόρισε τον Γιάννη Καλλιάνο ως «σεξιστή» προσθέτοντας ότι «δεν είμαι 70, έχω γεννηθεί το 1953».

«Μάθετε να μιλάτε, μην τρέμετε, σοβαρευτείτε» είπε ξανά ο Γιάννης Καλλιάνος για να ολοκληρωθεί ο καβγάς με τη φράση της κυρίας Μεγαλοοικονόμου «κοίτα να δεις αν μπορείς να βγεις βουλευτής, γιατί θα σε φάνε τα μεγάλα κεφάλια, όπως φάγανε τον Αυτιά».

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Όχημα παρέσυρε και σκότωσε πεζό!

Πρώτη χώρα η Ελλάδα σε τροχαία δυστυχήματα!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share