Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πέθανε η Μαρία Νικολούδη

Θλίψη!

3 Αυγούστου 2019 08:25
Πέθανε η  Μαρία Νικολούδη

Πέθανε σε ηλικία 50 ετών, η Μαρία Νικολούδη, η οποία ήταν εργαζόταν ως αρχαιολόγος στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηρακλείου του υπουργείου Πολιτισμού. Σοκ: Πέθανε μόλις στα 20 του διάσημος ηθοποιός!

Γεννημένη το 1969 με καταγωγή από το Ηράκλειο Κρήτης, η αρχαιολόγος Μαρία Νικολούδη ήταν παντρεμένη με τον καθηγητή Γιώργο Κατσαράκη και μητέρα δύο παιδιών.

Απόφοιτος του Ιστορικού και Αρχαιολογικού Τμήματος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου του Τμήματος Κλασικών σπουδών του Πανεπιστημίου King’s College London με ειδίκευση στην αρχαία ελληνική πλαστική, είχε άριστη επιστημονική κατάρτιση και σημαντικό ανασκαφικό και επιστημονικό έργο. Από το 2006 υπηρετούσε στο υπουργείο Πολιτισμού.

Συλλυπητήριο μήνυμα της υπουργού Πολιτισμού για τον θάνατο της αρχαιολόγου

Η υπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη έκανε την ακόλουθη δήλωση για την απώλεια της αρχαιολόγου Μαρίας Νικολούδη:

«Μια νέα γυναίκα, μητέρα και άξια αρχαιολόγος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ηρακλείου, η Μαρία Νικολούδη, έφυγε πρόωρα από τη ζωή, βυθίζοντας στη θλίψη τους δικούς της ανθρώπους και τους συναδέλφους της.

Η Μαρία Νικολούδη ξεχώριζε για την εξαιρετική της επιστημονική κατάρτιση, τις άριστες σπουδές της, καθώς και για το σημαντικό ανασκαφικό έργο που είχε να παρουσιάσει, από το 2006 που υπηρετούσε στο υπουργείο Πολιτισμού.

Σημαντικές αρχαιότητες από τη Φαιστό και τη Γόρτυνα, πρόκειται να εκτεθούν στο νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Μεσσαράς, χάρις και στη δική της άοκνη και αφοσιωμένη εργασία. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά της, καθώς και στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηρακλείου».

Πέθανε ο Θεόδωρος Βλάχος!

Πέθανε ξαφνικά βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους ο Θεόδωρος Βλάχος σε ηλικία 76 ετών. Παγκόσμια θλίψη: Πέθανε η θρυλική "φωνή" της Μίνι Μάους!

Ο εκλιπών με την σύζυγο του Κωνσταντίνα είχαν αποκτήσει τρία παιδιά την Βικτωρία, τον Ηλία και την Ανδρομάχη και ευτύχησε να γνωρίσει και τέσσερα εγγόνια την Κωνσταντίνα, την Χριστίνα, τον Θωμά και την Πηνελόπη.

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη 30-7-2019 και ώρα 11 π.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Λυκουρίας Καλαβρύτων.

Πέθανε ξαφνικά ο Βασίλης Βαργιάμης!

Πέθανε ξαφνικά ο Βασίλης Βαργιάμης! Θλίψη προκάλεσε ο θάνατος του 51χρονου Τρικαλινού προπονητή Tae kwon do Βασίλη Βαργιάμη.

Ο άτυχος άνδρας σήμερα στις 5:00 περίπου τα ξημερώματα, αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία και οι οικείοι του τον μετέφεραν εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Τρικάλων χωρίς αισθήσεις, όπου το team των ΤΕΠ κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια να τον επαναφέρει στη ζωή, μάταια όμως, καθώς είχε ήδη καταλήξει. Να σας θυμίσουμε: Άντρας άφησε την τελευταία του πνοή στο νεκροταφείο!

Ήταν άμεσος συνεργάτης με τον επίσης προπονητή Νίκο Παϊταρίδη του Αθλητικού Συλλόγου Tae kwon do ΣΟΑΤ, ο οποίος αμέσως και αυτός μετέβη στο Νοσοκομείο Τρικάλων από την πρώτη στιγμή του συμβάντος.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share