Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Συναγερμός στη Γερμανία: Έκλεισε ο σιδηροδρομικός σταθμός στη Φρανκφούρτη

Τι συνέβη;

2 Αυγούστου 2019 18:34
Συναγερμός  στη Γερμανία: Έκλεισε ο σιδηροδρομικός σταθμός στη Φρανκφούρτη

Ο κύριος σιδηροδρομικός σταθμός της Φρανκφούρτης άνοιξε και πάλι, ανέφερε στο Twitter η γερμανική εταιρία σιδηροδρόμων Deutsche Bahn, αφού η αστυνομία είχε ανακοινώσει επιχείρηση έπειτα από αναφορές για ληστεία σε τράπεζα. Έκτακτο: Εκκενώθηκε σιδηροδρομικός σταθμός λόγω φωτιάς!

«Το κλείσιμο του κύριου σταθμού της Φρανκφούρτης έχει αρθεί, η σιδηροδρομική κυκλοφορία επαναλαμβάνεται», ανέφερε η Deutsche Bahn.

Νωρίτερα η Deutsche Bahn ανακοίνωσε ότι ο σταθμός είχε κλείσει λόγω αστυνομικής επιχείρησης, με την αστυνομία να δηλώνει ότι οι αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν σε αναφορές για ληστεία σε τράπεζα.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας είχε δηλώσει πως αναζητούνταν τουλάχιστον δύο ύποπτοι.

Σταθμός Λαρίσης: Χιλιάδες προσφυγες καταφτάνουν στο σημείο, θεωρούν ότι άνοιξαν τα σύνορα!

Εκατοντάδες μετανάστες μπορεί και 2.000 άτομα βρίσκονται από νωρίς σήμερα το πρωί στον σταθμό Λαρίσης.

Επιδίωξή τους φαίνεται ότι είναι η μετάβαση στην Ειδομένη και τα σύνορα, τα οποία νομίζουν ότι έχουν ανοίξει ή θα ανοίξουν τα σύνορα. Στο σημείο υπάρχει ισχυρή παρουσία των ΜΑΤ.

Οι μετανάστες κουβαλούν μαζί τους βαλίτσες και μπόγους με τα προσωπικά τους αντικείμενα.

Ένταση εχθές στην Ειδομένη

Περισσότεροι από 300 αλλοδαποί, μεταξύ των οποίων και οικογένειες, έχουν κατασκηνώσει έξω από τη δομή φιλοξενίας στο πρώην στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου, στα Διαβατά ενώ στο σημείο έχουν συγκεντρωθεί ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, την ώρα που συνεχώς καταφτάνουν στο σημείο και άλλοι αλλοδαποί, πολλοί από τους οποίους με τα προσωπικά τους αντικείμενα. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει τις τις τελευταίες ώρες μια φήμη η οποία «διακινείτε» μέσω Facebook πως αν μαζευτούν πολύ μετανάστες τότε οι αρχές θα αναγκαστούν να ανοίξουν τα σύνορα.

Χαμός στα Διαβατά: Επεισόδια μεταξύ προσφύγων και ΜΑΤ

Μετανάστες πέταξαν πέτρες και ξύλα στους αστυνομικούς που απάντησαν με χημικά και κρότου λάμψης - Τρεις προσαγωγές, ζημιές σε αυτοκίνητα.

Πάνω από 500 πρόσφυγες έξω από τη δομή φιλοξενίας στη Θεσσαλονίκη.

Επεισόδια σημειώνονται αυτήν την ώρα μεταξύ προσφύγων.και δυνάμεων των ΜΑΤ έξω από τη δομή φιλοξενίας στο πρώην στρατόπεδο «Αναγνωστοπούλου» των Διαβατών Θεσσαλονίκης.

Ομάδα προσφύγων προσπάθησε να περάσει προς τη Συμμαχική Οδό, η οποία είναι κλειστή.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share