Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής πυγμαχίας βίασε την ίδια του την κόρη! (photo)

Σοκ!

2 Αυγούστου 2019 17:30
Πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής πυγμαχίας βίασε την ίδια του την κόρη! (photo)

Ο Κάρλος Μπάλντομιρ καταδικάστηκε από δικαστήριο της Σάντα Φε σε φυλάκιση 18 ετών για σεξουαλική κακοποίηση της ίδιας του της κόρης, όταν ήταν 7 ετών. Ομαδικός βιασμός φοιτήτριας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης! Αποκαλύψεις "φωτιά"! (video)

Σε 18ετή κάθειρξη καταδίκασε δικαστήριο της Σάντα Φε τον Αργεντινό πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή της πυγμαχίας, Κάρλος Μπάλντομιρ, καθώς βρέθηκε ένοχος για τη σεξουαλική κακοποίησης της ίδιας του της κόρης.

Ο Μπάλντομιρ το 2006 είχε τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή για εννιά μήνες προτού τον χάσει από τον Φλόιντ Μεϊγουέδερ σε έναν αξέχαστο αγώνα στο Λας Βέγκας.

Το δικαστήριο της πατρίδας του Σάντα Φε αποφάσισε ομόφωνα την καταδίκη του 48χρονου πρώην πυγμάχου, ενώ αρχικά είχε συλληφθεί το 2016 μετά από καταγγελία της πρώην συζύγου του ότι κακοποιούσε την κόρη του μεταξύ των ετών 2012 και 2014, όταν δηλαδή ήταν 7-8 ετών.

Η απόφαση αναγνώστηκε κεκλεισμένων των θυρών για να προστατευτεί το ανήλικο κορίτσι, ενώ αρχικά η εισαγγελία είχε εισηγηθεί 20ετή κάθειρξη.

Μετά την καταδίκη του, ο Μπάλντομιρ εμφανίστηκε αμετανόητος, κάνοντας τη χειρονομία με το μεσαίο δάχτυλο στους φωτογράφους και δημοσιογράφους που ήταν στην αίθουσα.

Αυτός είναι ο 47χρονος προπονητής πυγμαχίας που ασέλγησε σε 14χρονη!

Η ΕΛΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες και προσωπικά στοχεία 47χρονου προπονητή πυγμαχίας ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση και ασέλγεια 14χρονης. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δάσκαλος εκμεταλλεύτηκε την συναίνεση της ανήλικης κοπέλας. Ήταν μάλιστα η ίδια η κοπέλα η οποία αποκάλυψε στην μητέρα της τη σχέση με τον δάσκαλό της.

Αμέσως οι γονείς της 14χρονης ειδοποίησαν τις αρχές και ο δάσκαλος συνελήφθη. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε στον αρμόδιο ανακριτή, απ’ όπου, μετά την απολογία του, εκδόθηκε ένταλμα προσωρινής κράτησης.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 47χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη στις 30-10-2017 από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, κατηγορούμενος για αποπλάνηση και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια (Σχετικό το από 3-11-2017 Δελτίο Τύπου).

Σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία και ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της αποπλάνησης ανηλίκου που συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη αλλά όχι τα δεκατέσσερα και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, που δεν συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα, από γυμναστή, κατ’ εξακολούθηση.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον:

ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ Σπυρίδωνα του Αθανασίου και της Δήμητρας, γεννηθέντα στις 11-2-1970 στην Αθήνα

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Tεράστια τραγωδία: 19χρονος πέθανε ενώ έπαιζε μπάσκετ!

Τραγωδία στην Πτολεμαΐδα: Ακόμα ψάχνουν τα αίτια του δυστυχήματος!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share