Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021

ΠΟΕΔΗΝ: Με κατσαρόλες... ζεσταίνουν το νερό για τους ασθενείς στο νοσοκομείο Καρπενησίου!

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στον αιώνα που ζούμε!

2 Αυγούστου 2019 15:50
ΠΟΕΔΗΝ: Με κατσαρόλες... ζεσταίνουν το νερό για τους ασθενείς στο νοσοκομείο Καρπενησίου!

Απίστευτο αυτό που συνέβη στο νοσοκομείο του Καρπενησίου αφού ζεσταίνουν το νερό για τους ασθενείς μόνο με κατσαρόλες! Μια πρωτοφανή καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Καρπενησίου, κοινοποίησε σήμερα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ): το νοσοκομείο δεν διαθέτει ζεστό νερό τις τελευταίες δέκα ημέρες και προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των ασθενών, το νοσηλευτικό προσωπικό ζεσταίνει το νερό σε σκεύη!

«Δεν υπάρχουν χρήματα στον προϋπολογισμό. Στις 21/7/2019 τελείωσε το πετρέλαιο κίνησης που ζεσταίνει το νερό. Το αποτέλεσμα ήταν να μείνουν οι ασθενείς για δέκα ημέρες στα χειρουργεία και στις κλινικές χωρίς ζεστό νερό που είναι άκρως απαραίτητο. Όποιος ασθενής χρειαζόταν ζεστό νερό, του το ζέσταινε με τον παραδοσιακό τρόπο το νοσηλευτικό προσωπικό» καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ.

Το Σωματείο καταλογίζει στη διοίκηση του νοσοκομείου πως ήταν πάντοτε καθησυχαστική στις σχετικές επισημάνσεις των εργαζομένων για τα προβλήματα που θα προκύψουν λόγω των μειωμένων κονδυλίων στον προϋπολογισμό του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Νοσοκομείο ΠΟΕΔΗΝ Καρπενήσι

Από τις διαμαρτυρίες των ασθενών και του προσωπικού την τελευταία ημέρα του Ιουλίου, ευαισθητοποιήθηκε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος και δώρισε 600 λίτρα πετρέλαιο, κίνηση που επέτρεψε να λυθεί το πρόβλημα προσωρινά.

Ωστόσο, η ΠΟΕΔΗΝ καλεί τον υπουργό Υγείας να λύσει οριστικά το μείζον αυτό πρόβλημα και να εξασφαλιστεί η επαρκής χρηματοδότηση του νοσοκομείου.

Καταγγελία ΠΟΕΔΗΝ για το νοσοκομείο της Άρτας: Απλήρωτες είναι ακόμα οι καθαρίστριες!

Με σημερινή της ανακοίνωση η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει ότι οι καθαρίστριες στο νοσοκομείο της Άρτας εξακολουθούν να είναι απλήρωτες, ενώ καλεί την ηγεσία του υπουργείου Υγείας να παρέμβει.

undefined

Η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ για τις καθαρίστριες στο νοσοκομείο Άρτας:

Με το υπ’ αρίθμ 1807/15-7-2019 Δελτίο Τύπου είχαμε κάνει γνωστό ότι ο Διοικητής του Νοσοκομείου Άρτας παίζει πολιτικά παιχνίδια με τους μισθούς των καθαριστριών του Νοσοκομείου που υπηρετούν με συμβάσεις εργασίας. Συνεχίζει να μην υπογράφει την μισθοδοσία όπως έκανε μέχρι το Μάιο. Συνεχίζει να τιμωρεί τους εργαζόμενους.

Ζητάμε την παρέμβαση του Υπουργού Υγείας για την εξόφληση των μισθών των καθαριστριών και την άμεση αποπομπή του Διοικητή.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share