Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η πρώτη τεχνητή παραλία στο κέντρο της Αθήνας! (Video)

Θα σας μαγέψει!

2 Αυγούστου 2019 11:15
Η πρώτη τεχνητή παραλία στο κέντρο της Αθήνας!  (Video)

Η πρώτη τεχνητή παραλία στο κέντρο της Αθήνας είναι γεγονός. Βουτιές και παιχνίδι στην άμμο σε rooftop ξενοδοχείου στην Πλατεία Μαβίλη! Η απίστευτη πατέντα τουρίστα για να μην πληρώσει ομπρέλα στην παραλία! (photo)

Για την κατασκευή της χρειάστηκαν 3 χρόνια, 55 τόνοι άμμου, πολλές ειδικές άδειες και ειδική μελέτη στη στατικότητα του κτιρίου. Αλλά το αποτέλεσμα είναι συγκλονιστικό. Υπάρχει παντού άμμος η οποία καθαρίζεται καθημερινά με ειδικά καθαριστικά προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον. Ο σχεδιασμός της πισίνας παραπέμπει σε όχθη θάλασσας.

Το ξέρατε; Αυτή είναι η ελληνική παραλία όπου απαγορεύεται το κάπνισμα!

Η Ελλάδα είναι μια χώρα που ο αντικαπνιστικός νόμος δεν εφαρμόστηκε ποτέ επί της ουσίας, όμως σιγά σιγά φαίνεται πως γίνονται κάποιες προσπάθειες εφαρμογής του, αφού μετά το πρώτο ελληνικό νησί που απαγορεύει το κάπνισμα, έρχεται και η πρώτη παραλία όπου απαγορεύεται κάποιος να καπνίσει.

Συγκεκριμένα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος, στις 31 Μαΐου, εγκαινιάζεται στην Ελλάδα ο θεσμός της απαγόρευσης καπνίσματος σε παραλία.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη και του Δήμου... Δείτε ποια είναι η ελληνική παραλία όπου απαγορεύεται το κάπνισμα στο Travelstyle.gr!

Της έκανε στοματικό σε γεμάτη παραλία μέρα μεσημέρι! (Photo)

Ένα ζευγάρι στο Hove Lawns του Μπράιτον της Αγγλίας δεν μπορούσε να περιμένει να γυρίσει σπίτι και το γεγονός ότι βρίσκονταν μέρα μεσημέρι σε μια γεμάτη δημόσια παραλία δεν θα τους σταματούσε.

Η γυναίκα ήταν ξαπλωμένη και εντελώς γυμνή, κρατώντας μία μπύρα στο χέρι, την ώρα που ο άνδρας, φορώντας μόνο ένα σορτσάκι της έκανε στοματικό έρωτα.

Ένας μάρτυρας του περιστατικό, μίλησε στο Brighton Argus, λέγοντας: «Σοκαρίστηκα όταν το είδα. Κοίταξα δύο φορές προς το μέρος τους, προκειμένου να επιβεβαιώσω αυτό που έβλεπα.

Σταμάτησαν για λίγο, αλλά μετά συνέχισαν λες και ήταν μόνοι τους. Η γυναίκα ανά διαστήματα κοιτούσε γύρω της για να δει αν τους βλέπει κάποιος.

Αν ήταν παραλία γυμνιστών δεν θα είχα κάποιο πρόβλημα, αλλά ήταν δημόσια και υπήρχαν παιδιά τριγύρω. Ήταν απαράδεκτο αυτό που έκαναν».

Μάλιστα, η δημοτικός σύμβουλος, Ντάουν Μπάρετ, ζήτησε από τις αρχές να ταυτοποιηθούν οι δράστες και να τους επιβληθεί πρόστιμο.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Τραγωδία στη Βέροια: 59χρονος καταπλακώθηκε από τρακτέρ!

Σεισμός στην Κρήτη!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share