Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί: Καύσωνας και 40αρια σε όλη την χώρα! (Video)

Όλα όσα είπε...

2 Αυγούστου 2019 08:54
Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί: Καύσωνας και 40αρια σε όλη την χώρα! (Video)

Ο Τάσος Αρνιακός παρουσιάζει τον καιρό στην εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί» κάθε μέρα για να είναι ενήμεροι οι πολίτες! Ο αγαπημένος μετεωρολόγος προειδοποίησε ότι το επόμενο τριήμερο θα είναι "φωτιά" αφού ο υδράργυρος θα αγγίξει τους 40 με 41 βαθμούς!

Σε ποιες περιοχές το θερμόμετρο θα αγγίξει και τους 42 βαθμούς; Αρκετά υψηλή η πιθανότητα εκδήλωσης πυρκαγιάς
σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Ξεκινάμε με ένα τριήμερο ζέστης με ηλιοφάνεια με λίγες συννεφιές στα Ηπειρωτικά που θα φέρουν μπόρες από το μέσημερι και ύστερα! Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες συννεφιές από το μεσημέρι! Στην Θεσσαλονίκη σήμερα ίσως βρέξει!

Το Σάββατο θα φτάσει το θερμόμετρο θα φτάσει στους 41 βαθμούς αλλά οι πολίτες πρέπει να προσέξουν γιατί ένα ψυχρό μέτωπο από τα Βαλκάνια θα φέρει ισχυρές καταιγίδες και μπόρες! Από την Κυριακή θα πέσει η θερμοκρασία και θα είναι σαφώς καλύτερα!

Καιρός: Ο καύσωνας είναι εδώ! Θερμοκρασίες ρεκόρ!

Ο καύσωνας αρχίζει να γίνεται εντονότερος από σήμερα, καθώς η πρόγνωση του καιρού δείχνει πως οι θερμοκρασίες θα φτάσουν τους 40 βαθμούς κατά τόπους και η χαμηλότερη μέγιστη, θα είναι στη Κρήτη με 32 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Σάββατο η κατάσταση αναμένεται να είναι ακόμη χειρότερη, καθώς υπάρχει πρόβλεψη για θερμοκρασίες ως και 43 βαθμούς στη Λάρισα, ενώ για την Αττική αναμένεται να φτάσει τους 40. Ο καιρός θα είναι αίθριος, με τους ανέμους να πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ.

Η πρόγνωση του καιρού

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και πιθανώς να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά, κυρίως της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.

Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και το πρωί στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 20 έως 38 και κατά τόπους 39 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και το πρωί στο βόρειο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 23 έως 37 και κατά τόπους 38 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και πιθανώς να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και μέχρι το μεσημέρι στην Εύβοια και κατά τόπους στην ανατολική Στερεά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 22 έως 38 και κατά τόπους 39 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Αίθριος. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 24 έως 32 και στην Κρήτη τοπικά έως 36 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Αίθριος. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 23 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ και από το απόγευμα μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 23 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και το μεσημέρι και το απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 24 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Τραγωδία στη Βέροια: 59χρονος καταπλακώθηκε από τρακτέρ!

Σεισμός στην Κρήτη!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share