Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Νεαρή δημοσιογράφος το θύμα του άλλοτε ζεν πρεμιέ !

Της έκλεψε το κινητό στο Σύνταγμα

1 Αυγούστου 2019 22:00
Νεαρή δημοσιογράφος το θύμα του άλλοτε ζεν πρεμιέ !

Θύμα κλοπής του γνωστού ηθοποιού, παρουσιαστή και πρώην μοντέλου, που τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με τα ναρκωτικά ενώ είχε νοσηλευτεί και στο Ψυχιατρείο, έπεσε η 29χρονη δημοσιογράφος από τη Θεσσαλονίκη, Λευκή Δήμου. Ελεύθερος και ο καθηγητής «φακελάκης»!

Όπως τόνισε σε ιστοσελίδα, ο 58χρονος ηθοποιός και μοντέλο οδηγούσε τη μηχανή του, με συνεπιβάτη έναν φίλο του. Η Λευκή που περίμενε στη στάση της Βασιλίσσης Όλγας, στο Σύνταγμα, ενώ έγραφε μήνυμα στο κινητό της είδε ξαφνικά έναν άνδρα να την πλησιάζει και να της αρπάζει το κινητό της τηλέφωνο.

Σύμφωνα με τα όσα διηγήθηκε, μετά την κλοπή του κινητού της η δημοσιογράφος έτρεξε πίσω από τη μηχανή. Μάλιστα τονίζει πως όσοι βρέθηκαν στο σημείο την άκουσαν να φωνάζει και τότε στάματησαν τους δράστες και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Και οι δύο δράστες πέρασαν τη νύχτα της Τετάρτης στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Ακροπόλεως.

Το περιστατικό με πρωταγωνιστή τον άλλοτε ζεν πρεμιέ της δεκαετίας του '90 σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης.

Οι πληροφορίες λένε ότι κατά τη διάρκεια του συμβάντος τόσο ο ηθοποιός όσο και ο συνεργός του ήταν υπό την επήρεια σκληρών ναρκωτικών ουσιών.

Έσφαξαν με ματσέτα 36χρονο στη μέση του δρόμου! (Video)

Σοκ προκάλεσε στη γερμανική κοινή γνώμη η άγρια δολοφονία με ματσέτα ενός 36χρονου στη μέση ενός δρόμου στη Στουτγάρδη. Άγρια δολοφονία στην καφετερεία του Μάνου Παπαγιάννη στο Περιστέρι!

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ προηγήθηκε έντονος καυγάς του θύματος που καταγόταν από το Καζακστάν με τον δράστη. Περίοικος κατέγραψε από το μπαλκόνι γειτονικής πολυκατοικίας σε βίντεο το αποτρόπαιο έγκλημα χθες το απόγευμα στην πόλη της νοτιοδυτικής Γερμανίας.

Έγκλημα στου Φιλοπάππου: Ισόβια στους 2 αλλοδαπούς για τη δολοφονία του Νίκου Μουστάκα!

Ισόβια κάθειρξη επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας σήμερα στους κατηγορουμένους για τη δολοφονία του 25χρονου νέου, Νίκου Μουστάκα, πέρυσι το Δεκαπενταύγουστο, στου Φιλοπάππου!

Πρόκειται για έναν 29χρονο Πακιστανό και τον 26χρονο Ιρανό, οι οποίοι κρίθηκαν ομόφωνα ένοχοι για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από κοινού του άτυχου νεαρού.

Τραγωδία στο Περιστέρι: Άντρας έπνιξε τον συγκάτοικό του!

Άγρια δολοφονία σημειώθηκε στο Περιστέρι με έναν άντρα να έχει πνίξει τον συγκάτοικό του!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας 35χρονος κατάφερε να περάσει μια σακούλα γύρω από το κεφάλι του 38χρονου συγκατοίκου του και να του προκαλέσει ασφυκτικό θάνατο, κατά τη διάρκεια καβγά που είχαν μεταξύ τους.

Το έγκλημα έγινε σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου, επί της οδού Αγραφιώτου στο Περιστέρι.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, δράστης που έχει συλληφθεί αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Άσχημη κατάληξη: Νεκρός βρέθηκε ο άντρας που αναζητούνταν στη Λάρισα!

Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Καύσωνας προ των πυλών!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις και νέα για την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share