Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σύγκρουση τρένου με ΙΧ στο Κιλκίς: Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε μια γυναίκα!

Ακόμη ένας τραυματισμένος άνδρας!

1 Αυγούστου 2019 12:30
Σύγκρουση τρένου με ΙΧ στο Κιλκίς: Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε μια γυναίκα!

Σύγκρουση τρένου με ΙΧ σημειώθηκε σήμερα στο Κιλκίς, ενώ οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο τραυματίες. Ενώ πριν από λίγες ημέρες είχαμε δύο τραυματίες από άλλη μια σύγκρουση τρένου με φορτηγό στο Αμύνταιο!

Ειδικότερα, σε σχετική ενημέρωση της Πυροσβεστικής αναφέρονται τα εξής: «Απεγκλωβίστηκαν από δυνάμεις της υπηρεσίας μας μια γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της και ένας άνδρας τραυματίας, συνέπεια σύγκρουσης του ΕΙΧ οχήματός τους με διερχόμενη εμπορική αμαξοστοιχία του ΟΣΕ, στη Τ.Κ. Μυριόφυτου του νομού Κιλκίς».

Στο σημείο επιχείρησαν 9 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Φρικτός θάνατος για 8χρονο: Άγνωστος τον έσπρωξε στις γραμμές του τρένου (photos)

Φρικτό θάνατο βρήκε ένα 8χρονο αγοράκι στην Φραγκφούρτη όταν ένας άνδρας έσπρωξε το παιδί και τη μητέρα του, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, στις γραμμές του τρένου. Τραγικό ατύχημα στην Θήβα: Τρένο παρέσυρε και ακρωτηρίασε άντρα!

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, οι αυτόπτες μάρτυρες στο κεντρικό σταθμό της Φραγκφούρτης είδαν έναν άνδρα ντυμένο στα μαύρα να σπρώχνει το παιδί και την 40χρονη μητέρα του μπροστά σε ένα τρένο InterCity Express (ICE) που ταξιδεύει με 300 χλμ/ώρα.

Η μητέρα κατάφερε να σωθεί αλλά δυστυχώς ο γιός της χτυπήθηκε θανάσιμα από το τρένο. Αμέσως μετά συνελήφθη ένας 40χρονος άνδρας κοντά στο σταθμό. Ωστόσο εκπρόσωπος της γερμανικής αστυνομίας δήλωσε λίγα λεπτά αργότερα ότι δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια σύνδεση μεταξύ του θύματος και του άνδρα που συνέλαβαν.

Επιπλέον αστυνομικοί δήλωσαν στην γερμανική εφημερίδα ΒILD: «ότι ο άνδρας προσπάθησε – ευτυχώς ανεπιτυχώς - να επιτεθεί και σε ένα τρίτο άτομο».

Μετά το περιστατικό, στον σταθμό επικράτησε πανικός και στο σημείο κατέφθασαν άνδρες της πυροσβεστικής, ασθενοφόρα καθώς και ένα ελικόπτερο της αστυνομίας.

Επίσης πολλοί από τους αυτόπτες μάρτυρες λόγω του σοκ που υπέστησαν χρειάστηκαν άμεση ιατρική περίθαλψη.

Το περιστατικό συνέβη μόλις μια εβδομάδα μετά από τον θάνατο ενός 34χρονου τον οποίο επίσης έσπρωξαν στις ράγες του τρένου στην σταθμό Voerde, κοντά στην πόλη Duisburg. Για το περιστατικό εκείνο συνελήφθη ως ύποπτος ένας άνδρας ηλικίας 28 ετών.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Αδιανόητο: Τρένο περνά μέσα από γήπεδο ποδοσφαίρου! (Video)

EXRESS Αθήνα- Θεσσαλονίκη: Πόσο θα κοστίζει;

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις και νέα για την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share