Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τραγικός θάνατος φοιτήτριας: Έπεσε από το αεροπλάνο!

Τραγωδία!

31 Ιουλίου 2019 20:35
Τραγικός θάνατος φοιτήτριας: Έπεσε από το αεροπλάνο!

Τραγικό θάνατο βρήκε μία φοιτήτρια του Cambridge, όταν έπεσε από αεροπλάνο κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικού ταξιδιού στη Μαδαγασκάρη, όπως αναφέρει η Sun.

Η 20χρονη Αλάνα Κάτλαντ έπεσε από ένα αεροπλάνο τύπου Cessna δέκα λεπτά μετά την απογείωση.

Η αστυνομία και οι Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό της σορού της, αλλά εκτιμούν ότι δεν θα την βρουν ποτέ, καθώς στη συγκεκριμένη τοποθεσία υπάρχουν πολλά σαρκοφάγα άγρια ζώα.Τραγικό: Ταβάνι έπεσε πάνω σε φοιτήτρια την ώρα που έκανε μπάνιο!

Έως τώρα, πάντως, δεν υπάρχει καμία ενημέρωση σχετικά με τις συνθήκες υπό τις οποίες έπεσε η 20χρονη φοιτήτρια από το αεροπλάνο.

Ο θάνατος της άτυχης φοιτήτριας Λίνας μπαίνει στο μικροσκόπιο του ηλεκτρονικού εγκλήματος!

Ποιες είναι οι εξελίξεις για τον θάνατο της άτυχης φοιτήτριας από την Θεσσαλονίκη; Που εστιάζονται οι έρευνες;

Μετά από εντολή του Εισαγγελέα που χειρίζεται την υπόθεση, αστυνομικοί έκαναν έρευνα στα δύο σπίτια του άνδρα που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση θανάτου της Λίνας Κοεμτζή. Κατέσχεσαν κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και σκληρούς δίσκους.

Στα ηλεκτρονικά αρχεία ενός νέου εστιάζονται οι έρευνες για τις συνθήκες θανάτου της φοιτήτριας που έχασε τη ζωή της πέφτοντας από τον τελευταίο όροφο της φοιτητικής εστίας στη Θεσσαλονίκη.

Τα ηλεκτρονικά αρχεία βρίσκονται ήδη στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. και εξετάζονται για να διαπιστωθεί αν όντως πρόκειται για άτομο που απειλούσε την άτυχη 22χρονη μέσω ίντερνετ, με άσεμνες φωτογραφίες της από προσωπικές της στιγμές.

Οι έρευνες έγιναν μετά και την παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου που ζήτησε να προχωρήσουν γρήγορα οι διαδικασίες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Σημαντική κρίθηκε η μαρτυρία του μοναδικού αυτόπτη μάρτυρα που την είδε στο οδόστρωμα αμέσως μετά την πτώση της. Λίγη ώρα αργότερα όπως είπε, είδε δύο νεαρούς να ψάχνουν ένα στικάκι γύρω από το σώμα της.

«Πιστεύω ότι δικαιώνεται η μνήμη του παιδιού μου και ευχαριστώ τη Ελληνική Δικαιοσύνη», είπε μετά τις εξελίξεις η μητέρα της άτυχης κοπέλας.

Ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας Αντώνης Ξυλουργίδης, δήλωσε:

«Οι ηθικοί αυτουργοί, οι φυσικοί αυτουργοί και όσοι τους καλύπτουν για τις πράξεις που τέλεσαν το μοιραίο βράδυ της 28ηςΝοεμβρίου του 2016, θα οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης».

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Τραγωδία: Τουρίστας δολοφόνησε αστυνομικό!

Τραγωδία στο Μοσχάτο: "Βουτιά θανάτου" έκανε μια 20χρονη από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας!

Για περισσότερες ειδήσεις του AthensMagazine.gr για την Ελλάδα και τον κόσμο δείτε εδώ!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share