Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Σάλος με πάρτι οργίων όπου οι καλεσμένοι ντύθηκαν ήρωες από ταινίες της Disney!

Απίστευτη ιστορία...

31 Ιουλίου 2019 19:56
Σάλος με πάρτι οργίων όπου οι καλεσμένοι ντύθηκαν ήρωες από ταινίες της Disney!

To παρών έδωσε ο Γούντι από το Toy Story, η Έλσα από το Frozen, ο Αλαντίν, ο Ποπάι και γενικώς όλοι οι ήρωες των cartoon, με αρκετά... παιχνιδιάρικη διάθεση.

Την προσοχή των κατοίκων του Μπλάκπουλ στην Αγγλία, συγκέντρωσε ένα όχι και τόσο συνηθισμένο event που διεξήχθη πριν από λίγες ημέρες σε sεx club της πόλης. Προσοχή ακατάλληλες εικόνες: Έκαναν όργια σε παιδική χαρά!


Εκεί λοιπόν έλαβε χώρα ένα πάρτι ανταλλαγής συντρόφων, όπου για να μπει κάποιος, εκτός από τις 30 λίρες που θα πλήρωνε στην είσοδο, έπρεπε να ήταν ντυμένος κάποιος ήρωας της Disney.

Αφορμή για την εκδήλωση αυτή, αποτέλεσε η κυκλοφορία της ταινίας Lion King στους κινηματογράφους.

Έτσι, όσοι έμεναν εκεί κοντά άρχισαν να βλέπουν να καταφθάνουν Γούντι από το Toy Story, η Έλσα από το Frozen, ο Αλαντίν, ο Ποπάι, η Αλίκη, η Κρουέλα ντε Βιλ, ακόμα και κάποια από τα 101 σκυλιά της Δαλματίας.

«Ήταν ένα φοβερό θέαμα. Έβλεπες να καταφθάνουν άνθρωποι ντυμένοι ως παιδικοί χαρακτήρες, μόνο που πήγαιναν σε sεx party και όχι σε κάποια εκδήλωση για παιδιά», είπε ένας από τους γείτονες.

Στα ενδότερα τώρα, όπως έγινε γνωστό μέσω της Sun, το club που έγινε το event, το οποίο διαθέτει ουκ ολίγους θεματικούς χώρους, διεξήχθη και διαγωνισμός για την καλύτερη στολή.

Αδιανόητο: Έκαναν ερωτικές πράξεις σε τράπεζα εν ώρα λειτουργίας!

Σοκάρει το περιστατικό με έναν άντρα και μια γυναίκα που έκαναν ερωτικές πράξεις μέσα στην τράπεζα.

Η εξαιρετικά ανάλαφρων ηθών γυναίκα δεν δίστασε να κάνει επίδειξη των γλωσσικών ικανοτήτων της φόρα – παρτίδα, καθώς το μόνο εμπόδιο ανάμεσα στο φιλοθεάμον… κοινό και το ασυγκράτητο ζευγάρι ήταν μια τζαμαρία!

Και όχι μόνο αυτό, αλλά τα φώτα ήταν… ορθάνοιχτα, όπως ακριβώς και το φιλόξενο στόμα της!

Τις ερωτικές περιπτύξεις του ζεύγους που δεν κατάφερε να ελέγξει τις ορμές του, κατέγραψε ένας περαστικός, ο οποίος μάλιστα παρέδωσε το βίντεο στην… αθανασία του Διαδικτύου, θέτοντας παράλληλα τους δύο νέους υποψήφιους για το ερασιτεχνικό sex tape της χρονιάς.

Σύμφωνα πάντως με τα τοπικά Μέσα, το ζευγάρι φέρεται να βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ καθώς δίπλα του διακρίνονται μπουκάλια μπύρας.

«Αυτή η γυναίκα αποφάσισε να τακτοποιήσει το δάνειό της» σχολίασε με μπόλικη δόση χιούμορ ένας χρήστης του Facebook, με έναν άλλο ωστόσο να εμφανίζεται πιο οργισμένος κυρίως με όσους κατέγραψαν την ακατάλληλή σκηνή τονίζοντας ότι «αντί να τους καταγράφουν θα έπρεπε να έχουν φωνάξει την αστυνομία».

Για την ιστορία τα όργια των Ρώσων «φιλοξένησε» υποκατάστημα της κρατικής τράπεζας Sberbank στην πόλη Σαμάρα



 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share