Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Καιρός: Καύσωνας προ των πυλών! Θερμοκρασίες ρεκόρ!

Πάρα πολύ ζέστη...

31 Ιουλίου 2019 16:24
Καιρός: Καύσωνας  προ των πυλών! Θερμοκρασίες ρεκόρ!

Καιρός: «Κόκκινο» θα χτυπήσει το θερμόμετρο το πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου με τις καιρικές συνθήκες στην Ελλάδα να θυμίζουν... Σαχάρα. Οι μετεωρολόγοι μιλούν ακόμα και για 44 βαθμούς Κελσίου. Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου προβλέπεται δύσκολο ακόμα και για όσους θα είναι σε παραθαλάσσιες περιοχές λόγω της αυξημένης υγρασίας. Βάλθηκε να μας τρελάνει ο καιρός! Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί!

Μέχρι τότε, η θερμοκρασία θα ανεβαίνει σταδιακά μέρα με τη μέρα.

Ο καιρός την Πέμπτη

Γενικά αίθριος αναμένεται την Πέμπτη ο καιρός. Τις απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν απο βόρειες διευθύνσεις, 3 με 5 και τοπικά στα πελάγη έως 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.

Αναλυτικότερα:

Στην Αττική, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 23 έως 37 βαθμούς Κελσίου ενώ στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Παράλληλα, αίθριος θα είναι ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, ανέμους που θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και τις απογευματινές ώρες νότιοι με την ίδια ένταση.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Συναγερμός: Φωτιά στην Κέρκυρα!

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Γλυφονέρι της Δ.Ε Κορισσίων Κέρκυρας.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 21 πυροσβέστες με εννέα οχήματα και δύο Πετζετέ. Κέρκυρα: Άντρας ανασύρθηκε από την θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του!

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Σοκ στη Λαμία: Λεωφορείο τράκαρε με... αγριογούρουνo!

Λαμία: Σοβαρό τροχαίο με μηχανή!

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα και από όλο το κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share