Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αυτός είναι ο δολοφόνος της blogger που βρέθηκε νεκρή σε βαλίτσα (photos)

Ραγδαίες εξελίξεις

31 Ιουλίου 2019 14:31
Αυτός είναι ο δολοφόνος της blogger που βρέθηκε νεκρή σε βαλίτσα (photos)

Ο 33χρονος πρώην της Maxim Gareyev είναι σύμφωνα με την βρετανική Daily Mail ο δολοφόνος της Ρωσίδας beauty blogger που βρέθηκε νεκρή σε μια βαλίτσα. Φρίκη στην Κέρκυρα: 24χρονη βρέθηκε σφαγμένη σε βαλίτσα!

Ο 33χρονος IT specialist στο επάγγελμα, φέρετε να ομολόγησε στις αστυνομικές αρχές ότι σκότωσε την πρώην ερωμένη του τυφλωμένος από την ζήλεια αλλά και προσβεβλημένος γιατί η 24χρονη καλλονή «είχε αμφισβητήσει της σεξουαλικές του επιδόσεις». «Την μαχαίρωσα τουλάχιστον πέντε φορές γύρω από το λαιμό και το στήθος της», ομολόγησε ο Ρώσσος πρώην αγαπημένος της Ekaterina K.

Το άγριο έγκλημα έχει συγκλονίσει τη Μόσχα καθώς η νεαρή γυναίκα ήταν ιδιαίτερα γνωστή αφού εργαζόταν ως δερματολόγος και σύμβουλος σε θέματα σεξουαλικής υγείας και στο Instagram είχε περισσότερους από 80.000 followers.

Η 24χρονη καλλονή είχε συμμετάσχει και σε διαγωνισμό ομορφιάς στη Μόσχα και εδώ και λίγο καιρό είχε πολύ έντονη δραστηριότητα στα social media. Σύμφωνα μάλιστα με τους θαυμαστές της έμοιαζε πολύ στην Όντρεϊ Χέπμπορν.

Μετά από ένα ταξίδι στην Κέρκυρα οι γονείς ανησύχησαν και ειδοποίησαν τις αρχές καθώς η Ekaterina K. δεν απαντούσες στις κλήσεις τους.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού όπου έμενε άνοιξε την πόρτα μετά από παράκληση της οικογένειας και αποκαλύφθηκε το αποτρόπαιο έγκλημα. Η νεαρή ήταν γυμνή μέσα σε μια βαλίτσα. Μάλιστα ο δράστης είχε κόψει τον λαιμό της.

Τραγωδία στην Καλιφόρνια: Νεκρός ο δράστης που σκόρπισε τον θάνατο αλλά και ένα 6χρονο αγόρι!

Η τραγωδία που συνέβη στην Καλιφόρνια έχει συγκλονίσει τον κόσμο από το πρωί! Νεκρός είναι και ο δράστης που σκόρπισε τον θάνατο αλλά και ένα 6χρονο αγόρι!

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 15 τραυματίστηκαν στην επίθεση χθες Κυριακή σε φεστιβάλ τροφίμων και ποτών στο Γκίλροϊ της Καλιφόρνια, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας της πόλης, Σκοτ Σμίδι, διευκρινίζοντας ότι στον απολογισμό αυτόν συμπεριλαμβάνεται ο δράστης της.

«Είναι απίστευτα θλιβερό και αποκαρδιωτικό μια εκδήλωση που κάνει τόσο μεγάλο καλό στην κοινότητα να αμαυρώνεται από μια τραγωδία όπως αυτή», είπε ο Σμίδι. Κατά τον επικεφαλής της αστυνομίας ο δράστης, που έκοψε έναν φράχτη για να εισβάλει στο πάρκο όπου γινόταν η ετήσια εκδήλωση, ενδέχεται να είχε έναν συνεργό. Τα κίνητρα του ενόπλου δεν είναι ακόμη σαφή.

Ο Στέφεν Ρομέρο, ένα 6χρονο αγόρι, σκοτώθηκε στο πλαίσιο του Girloy Garlic Competition. Το αγόρι ήταν ο πρώτος από τα θύματα του δράστη, που αναγνωρίστηκε. Μεταξύ των πολλών τραυματιών ήταν η μαμά και η γιαγιά του αγοριού. Ο πατέρας του μίλησε στο Kron 4. Η μαμά του αγοριού πυροβολήθηκε στην κοιλιά και το χέρι. Η μητέρα και η γιαγιά αναμένεται να επιβιώσουν...

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share