Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Βίντεο που κόβει την ανάσα - 3χρονος έπεσε από τον 6ο!

Ανατριχιαστικό!

31 Ιουλίου 2019 10:05
Βίντεο που κόβει την ανάσα - 3χρονος έπεσε από τον 6ο!

Ένα αγοράκι 3 ετών παραλίγο να χάσει τη ζωή του, πέφτοντας από τον έκτο όροφο πολυκατοικίας στην Κίνα. Σώθηκε από περαστικούς, οι οποίοι τον έπιασαν με μία κουβέρτα. Απίστευτο: 3χρονο αγοράκι που έχασε τα πόδια του απο Μηνιγγίτιδα κάνει τα πρώτα του βήματα!

Βίντεο από το περιστατικό δείχνει το παιδί να κρέμεται από το μπαλκόνι της πολυκατοικίας. Προσπαθεί να σκαρφαλώσει για να σωθεί, αλλά τα πόδια του γλιστρούν και αιωρείται στο κενό.

Περαστικοί βλέπουν το παιδί και ξεκινούν να φωνάζουν, τρομαγμένοι. Στο σημείο συγκεντρώνεται πλήθος και τότε κάποιος φέρνει μία κουβέρτα.

«Είδα πάνω και είδα το μικρό παιδί να κρέμεται. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να βρω κάτι να τον πιάσω. Σκέφτηκα να τρέξω και να τον πιάσω με γυμνά χέρια, αλλά δεν θα τα κατάφερνα», σημείωσε η Zhu Yanhui, η οποία εργάζεται στην περιοχή.

«Κρατήσαμε την κουβέρτα μαζί με άλλους, ενώ προσέχαμε και το παιδί. Έβλεπα την κουβέρτα και αναρωτιόμουν αν μπορούσαμε να τον πιάσουμε με ασφάλεια. Η μόνη μου σκέψη ήταν να είναι ασφαλής», συμπλήρωσε.

Το παιδί έπεσε και ευτυχώς, οι περαστικοί το έσωσαν.

«Ήμουν στο σημείο εκείνη τη στιγμή και βοήθησα με την κουβέρτα. Δέκα δευτερόλεπτα αργότερα, το αγόρι έπεσε. Έγιναν όλο τόσο γρήγορα», είπε ένας άλλο μάρτυρας.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, το παιδάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι δεν είχε κανέναν τραυματισμό.

Σοκ: Αγοράκι 2 ετών έπεσε σε κατσαρόλα με βραστό νερό!

Ο μικρός Ιβάν Μαλετίτς δίνει μάχη για την ζωή του μετά από φρικτά εγκαύματα που υπέστη στο 70% του σώματός του στο χωριό Σουσιντοβίτσι στην περιοχή Λβιβ Ομπλάστ της νότιας Ουκρανίας.

Η εικόνα που ανάρτησε στο facebook ένας εθελοντής στο νοσοκομείο, δείχνει το μικρό παιδί στο κρεβάτι καλυμμένο σχεδόν ολόκληρο με επιδέσμους.

Το περιστατικό συνέβη όταν η μητέρα του μικρού Ιβάνα Μαλετίτς ετοιμαζόταν να πλύνει ρούχα. Είχε ζεστάνει το νερό σε μια κατσαρόλα 40 λίτρων και μετά την ακούμπησε στο πάτωμα της κουζίνας του σπιτιού της και πήγε στο παντοπωλείο για να αγοράσει ψωμί, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η μητέρα τεσσάρων παιδιών είπε στα τοπικά ΜΜΕ:

«Ο Ιβάν έπαιζε στο σπίτι ενώ ο μεγαλύτερος αδερφός του παρακολουθούσε κινούμενα σχέδια στην τηλεόραση. Νομίζω ότι πήγε στην κουζίνα και κατά λάθος έπεσε μέσα στην κατσαρόλα με το βραστό νερό. Ο σύζυγός μου ήταν στην αυλή κοντά στο σπίτι. Άκουσε κραυγές και έτρεξε κατευθείαν στον γιο μας».

Η μητέρα του Ιβάν είχε βράσει νερό για να πλύνει ρούχα και ο μικρός έπεσε κατά λάθος μέσα σε αυτήν
Μόλις μπήκε στην κουζίνα, συνειδητοποίησε αμέσως τι συνέβη. Έβγαλε τα ρούχα του μικρού Ιβάν και τον έκανε μπάνιο με κρύο νερό.

Η μητέρα του μικρού που δεν έχει φύγει στιγμή από το πλευρό του, δήλωσε: «Είμαι συντετριμμένη. Οι γιατροί δεν λένε τίποτα για τις πιθανότητες επιβίωσης του. Δεν μπορώ να συγχωρήσω τον εαυτό μου γι’ αυτό που συνέβη».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share