Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Μικρολίμανο!

Δείτε μέχρι πότε!

30 Ιουλίου 2019 16:19
Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Μικρολίμανο!

Κυκλοφοαρικές ρυθμίσεις σήμερα και αύριο (30 και 31/7) στον Πειραιά λόγω έργων της ΕΥΔΑΠ. Πρόκειται για εργασίες στην περιοχή του Μικρολίμανου. Ενώ να σας θυμίσουμε ότι κλείνουν σήμερα το βράδυ οι σήραγγες στα Τέμπη!

Σήμερα Τρίτη 30/7 θα είναι κλειστό το ρεύμα κυκλοφορίας της Ακτής Δηλαβέρη και της Ακτής Κουμουνδούρου, από την οδό Φιλίππου έως την οδό Ναυάρχου Βότση, από τις 07:00 έως τις 17:00.

Αύριο Τετάρτη 31/7 θα είναι κλειστή η Ακτή Κουμουνδούρου, από την οδό Ναυάρχου Βότση έως την οδό Παπαδιαμάντη (έως τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραιώς), από τις 07:00 έως τις 17:00.

Σύμφωνα με τον δήμο Πειραιά, όσα οχήματα κατέρχονται την Τετάρτη 31/7 στην οδό Ναυάρχου Βότση θα μπορούν να κινούνται μόνο αριστερά, κατευθυνόμενα προς το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Εγνατία Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για 4 μήνες!

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για 4 μήνες στην Εγνατία Οδό! Τι ανακοίνωσε η Αστυνομική Διέυθυνση Ημαθίας;

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό (τμήμα Ημαθίας-Κοζάνης), λόγω εκτέλεσης εργασιών, θα τεθούν σε εφαρμογή από αύριο (19 Ιουνίου) μέχρι και την 31η Οκτωβρίου 2019.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομική Διέυθυνση Ημαθίας, «από τον ανισόπεδο κόμβο Βέροιας έως και τον ανισόπεδο κόμβο Πολυμύλου (Κοζάνης), θα αποκλειστούν κατά διαστήματα από μία λωρίδα κυκλοφορίας σε κάθε ρεύμα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού (προς Ηγουμενίτσα και προς Κήπους Έβρου)».

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν από την ανατολή έως τη δύση του ηλίου και η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από την ελεύθερη λωρίδα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share