Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φρίκη στη Κύπρο: Μαχαίρωσε τη σύζυγο του στο πρόσωπο!

Προσπάθησε να φύγει από το νησί...

30 Ιουλίου 2019 11:54
Φρίκη στη Κύπρο: Μαχαίρωσε τη σύζυγο του στο πρόσωπο!

Στη σύλληψη του 46χρονου εν διαστάσει συζύγου της 50χρονης γυναίκας από τη Σρι Λάνκα, η οποία βρέθηκε μαχαιρωμένη στο πρόσωπο το πρωί της Δευτέρας, στο Ζακάκι Λεμεσού, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.

Ο 46χρονος, που κατάγεται επίσης από τη Σρι Λάνκα, εντοπίστηκε έπειτα από έρευνες και συνελήφθη στις 3 τα ξημερώματα στο αεροδρόμιο Λάρνακας.Θρίλερ στην Κύπρο! Σκοπευτής πυροβολούσε περαστικούς και τραυμάτισε 2 άτομα



Νωρίτερα είχε συλληφθεί για την ίδια υπόθεση, ένας 75χρονος Κύπριος, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες φέρεται να μετέφερε τον 46χρονο στην κατοικία όπου εργαζόταν η 50χρονη.

Ο ίδιος πάντως αρνείται κάθε εμπλοκή. Και οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον δικαστηρίου για έκδοση διαταγμάτων προσωποκράτησης.

Σκηνές από ταινία στο κέντρο της Αθήνας: Πυροβολισμοί στα Λιόσια

Νύχτα τρόμου ήταν η χθεσινή στην Αθήνα με δύο σοβαρά περιστατικά σε Εξάρχεια και Ανω Λιόσια, αλλά μια μία ανατίναξη ΑΤΜ στο Φάληρο.

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε στο... άβατο των Εξαρχείων. Όλα ξεκίνησαν όταν 7 άνδρες του Λιμεναρχείου Πειραιά με την συνδρομή Εισαγγελέα μετέβησαν στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Ερεσσού, στα Εξάρχεια. για κατ' οίκον έρευνα, όπου ανακάλυψαν 1,5 κιλό χασίς και ένα πιστόλι, ενω συνέλαβαν και δύο γυναίκες.

Το κλιμάκιο δέχθηκε επίθεση από 40 περίπου αντιεξουσιαστές οι οποίοι ειδοποιήθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά. Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν να τραυματιστούν οι δύο από τους επτά λιμενικούς, ο ένας να δεχθεί τρεις μαχαιριές στον μηρό, ο δεύτερος να δεχθεί γροθιές στο πρόσωπο. Οι αντιεξουσιαστές απέσπασαν από τους λιμενικούς τα ιδιωτικά τους όπλα, και εξαφανίστηκαν στα γύρω στενά.

Οι δυο τραυματίες μετέβησαν με δικό τους όχημα στο ναυτικό νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες ενώ οι υπόλοιποι έφυγαν με την μία από τις γυναίκες που είχαν συλλάβει .

Το Υπουργείο Ναυτιλίας με δελτίο Τύπου που εξέδωσε μετά τα μεσάνυχτα επαίνεσε τους λιμενικούς του και έκανε λόγο για «ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση» που επέδειξαν για «να αποφευχθεί γενικευμένη σύρραξη».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share