Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Καλιφόρνια: Συγκλονίζουν τα βίντεο και οι εικόνες από την επίθεση

Τρόμος!

29 Ιουλίου 2019 14:46
Καλιφόρνια: Συγκλονίζουν τα βίντεο και οι εικόνες από την επίθεση

Εικόνες πανικού έλαβαν χώρα στο Γκίλροϊ της Καλιφόρνια όπου ένας ένοπλος άνοιξε πυρ σε ένα φεστιβάλ τροφίμων, σκότωσε τρία άτομα και τραυμάτισε ακόμη 11 πριν πέσει νεκρός από αστυνομικά πυρά. Τρόμος στην Καλιφόρνια: Ένοπλος άνοιξε πυρ σε φεστιβάλ! - Τρεις νεκροί και πολλοί τραυματίες!

Βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο από την αιματηρή επίθεση, δείχνουν τους παρευρισκόμενους να τρέχουν έντρομοι μόλις ακούνε τους πυροβολισμούς.

Οι μαρτυρίες ορισμένων εξ αυτών σοκάρουν καθώς είδαν άτομα να πέφτουν τραυματισμένα από τα πυρά του ενόπλου, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μεταξύ των τριών νεκρών είναι και ένα παιδί 6 ετών, το οποίο μάλιστα είχε τα γενέθλιά του.

Σε ένα από τα βίντεο, μάλιστα, κάποιος καταγράφει τους πυροβολισμούς την ώρα που τρέχει να σωθεί.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε πως αυτή την ώρα διεξάγεται έρευνα για τον εντοπισμό ακόμη ένος ατόμου, το οποίο φέρεται να είναι συνεργός του δράστη.

Ο σεισμός στην Καλιφόρνια άνοιξε τεράστια ρωγμή που φαίνεται από το διάστημα!

Τεράστια ρωγμή άνοιξε στο έδαφος στης νότια Καλιφόρνια, στην έρημο Μοχάβε κοντά στο επίκεντρο του ισχυρού σεισμού των 7,1 ρίχτερ μιας ρωγμής τόσο μεγάλης που είναι ορατή από το διάστημα!

Η έκταση των καταστροφών που προκλήθηκαν δεν ήταν ξεκάθαρη τις πρώτες ώρες, αλλά από τις εικόνες που έδωσε η εταιρεία Planet Labs, Inc. στο CNN είναι σαφές ότι έχει αλλάξει το τοπίο στην περιοχή κοντά στο επίκεντρο του σεισμού, περίπου δεκαεπτά χλμ. βορειοανατολικά του Ρίτζκρεστ.

Η τεράστια ρωγμή εκτείνεται σε κάποια απόσταση από μια περιοχή που προφανώς είχε κάποτε νερό. Τα μοτίβα της διάβρωσης στην άμμο της ερήμου δείχνουν ότι όταν άνοιξε η Γη στην Καλιφόρνια κατάπιε κάποια από τη ποσότητα αυτού του νερού.
Οι δορυφορικές φωτογραφίες δεν είναι το μοναδικό τεκμήριο της αλλαγής του τοπίου από τον σεισμό στην περιοχή αυτή της Καλιφόρνια.

Ένας κοντινός αυτοκινητόδρομος έχει κλείσει καθώς οι σεισμικές δονήσεις προκάλεσαν ρωγμές σε τμήματά του, όπως φαίνεται κι από το βίντεο που τράβηξε drone.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share