Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία: 4 νεκροί σε γάμο! Όλα για ένα τραγούδι!

Τι συνέβη;

29 Ιουλίου 2019 14:07
Τραγωδία: 4 νεκροί σε γάμο! Όλα για ένα τραγούδι!

Τρεις νεκροί και τέσσερις τραυματίες σε γαμήλιο γλέντι γιατί δεν του άρεσαν οι στίχοι ενός τραγουδιού.

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν, όταν ένας καυγάς κατέληξε σε ανταλλαγή πυροβολισμών, κατά τη διάρκεια ενός γάμου, κοντά στην αρχαία πόλη Μπάαλμπεκ του Λιβάνου, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο τραγουδιστής που εμφανιζόταν στον γάμο βρίσκεται μεταξύ των νεκρών του φονικού διαπληκτισμού, που έγινε μετά τα μεσάνυχτα και στον οποίο τραυματίστηκαν επίσης 4 άνθρωποι, σύμφωνα με τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα.

Συρία:15 νεκροί εκ των οποίων και παιδιά από τους βομβαρδισμούς!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Αsharq al Αwsat, ο καυγάς ξεκίνησε όταν ένας άνδρας άνοιξε πυρ εναντίον του τραγουδιστή και του αδελφού του, σκοτώνοντάς τους, προτού πέσει κι ο ίδιος νεκρός. Ο άνδρας φαίνεται πως εξοργίστηκε από τους στίχους ενός τραγουδιού.

Οι πυροβολισμοί αντήχησαν στην περιοχή κι αφού διαδόθηκαν τα νέα, ο στρατός και οι δυνάμεις ασφαλείας ενίσχυσαν την παρουσία τους για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο νέων επεισοδίων, μεταδίδει το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων του Λιβάνου.

Τρόμος στην Καλιφόρνια: Ένοπλος άνοιξε πυρ σε φεστιβάλ! - Τρεις νεκροί και πολλοί τραυματίες! (Video)

Τρόμος προκλήθηκε στην Καλιφόρνια όταν ένοπλος άνοιξε πυρ σε φεστιβάλ!Τρεις νεκροί και πολλοί τραυματίες! Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 12 τραυματίες..Έχει συλληφθεί ένας ύποπτος!

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν από πυρά ενόπλου σε φεστιβάλ τροφίμων που διεξαγόταν μέσα σε πάρκο στο Γκίλροϊ της Καλιφόρνιας, ενώ ένας ύποπτος έχει συλληφθεί από την αστυνομία, αναφέρει στην ηλεκτρονική της έκδοση η εφημερίδα The New York Times, που επικαλείται μέλος του δημοτικού συμβουλίου της πόλης αυτής, σε απόσταση περίπου 48 χιλιομέτρων νότια του Σαν Χοσέ. Να σας θυμίσουμε ότι στην Καλιφόρνια είχε γίνει μια φονική έκρηξη πριν λίγες ημέρες!

Σύμφωνα με τοπικές πηγές, ανάμεσα στους νεκρούς είναι και ένα μόλις τριών ετών αγοράκι.

Νωρίτερα, εκπρόσωπος της αστυνομίας είχε επιβεβαιώσει ότι έχουν τραυματιστεί πολλά άτομα από την επίθεση.

Ελάχιστες λεπτομέρειες είναι σαφείς μέχρι στιγμής. Το NBC Bay Area μετέδωσε ότι τραυματιοφορείς που έσπευδαν στην περιοχή όπου διεξαγόταν το φεστιβάλ ενημερώθηκαν πως έχουν τραυματιστεί τουλάχιστον 12 άνθρωποι.

Το Gilroy Garlic Festival οργανώνεται κάθε χρόνο σε μια περιοχή νότια του Σαν Χοσέ.

Βίντεο που μεταφορτώθηκαν σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης εικονίζουν ανθρώπους που βρίσκονται στην εκδήλωση να σκορπίζουν πανικόβλητοι, καθώς ακούγονται πυροβολισμοί.

Στην εκδήλωση, που διεξήχθη για πρώτη φορά το 1979, εκτίθενται τρόφιμα και ποτά, γίνονται συναυλίες και διαγωνισμοί μαγειρικής. Οργανώνεται από εθελοντές, για τους οποίους το φεστιβάλ αυτό είναι μια από τις καλύτερες, αν όχι η καλύτερη καλοκαιρινή έκθεση τροφίμων του κόσμου. Διεξάγεται κάθε χρόνο στο πάρκο Κρίστμας Χιλ, όπου απαγορεύεται αυστηρά η οπλοφορία κάθε είδους, σύμφωνα με τον ιστότοπο του φεστιβάλ.

Το Γκίλροϊ βρίσκεται περίπου 48 χιλιόμετρα νότια του Σαν Χοσέ.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share